Супер:l:
Во општина оди и закажи си директно.
Препрашав три пати на гинеколог кога бев да го земам упатот и таа веќе ѝ се смачив вика работат, оди ќе видиш ако те лажам дојди и удри ми ја една :D...
Сабота работат со сигурност на клиничка биохемија, имам испитувано баш на почеток на годинава. Имаше над 10 души, па тие што беа за репродуктивни...
Како што знам не работат викенд, ова е и на страната. Така и на форумов имам прочитано, освен клинички приеми. Да им се јавиш подобро.
Успеав :party::party: Дарија доби место во 8ми Март - Кисела Вода .
15 месеци тт 12 кг тв 83 цм обувки 21
Фала ти за сликата. Иначе неам проблем со раст на нова коса, ми расте косата ама многу ми опаѓа. Земам веќе пола година и повеќе секакви витамини и...
Времињата се побитни, ама тромбинско и протромбинско, а парцијалново е нормално да е скратено. Ддмерите знаат и да ги толерираат, ама зависи колку...
Ок, тебе многу те почитувам знаеш и самата :D Немам ништо против јас млади луѓе што сакаат да се осамосталат и си плаќаат кирија, тоа треба да биде...
Helicobacter pylori (Хеликобактер пилори)-колку е цената на Биохемиска лабалаторија на Клиника Мајка Тереза.
Стварно? Good to know. Сподели како е гужва за викенд ако одиш. :D
Ми пратија порака за обука од понеделник 4 дена. Некој ако знае нека пише што следи понатаму.
31+3 - 1.740 :inlove:
Екстра глупо прашања ама сепак - кои лекови ги пиете кога имате настинка? Од симптоми осеќам само воспаление во носот, од тоа ме боли глава малку....
[ATTACH]
Исто ми се случуваше негде после 34та недела, кога ќе зачешаше не престануваше. Брисеви чисти, редовно одмивање и носење само памучни гаќи, џабе, ми...
мене во 28ма ми беа 1800, времињата ми се горе доле како тебе и се боцкам, на снаа ми времињата дупло скратени, д-димери во 5ти месец 1200 не и....
Каде да најдам парафин за градинарски факели/бакљи ? Фала
Separate names with a comma.