Истото го помислив и јас. Не застанав доволно зад женава!
Da, megju smena e od 12h ama fleksibilni se obicno mozes da im kazes kako poveke ti odgovara ako si part time zaradi studii i slicno. Tie sto se part...
Дали успеавте со ивф? И ние сме со истата дијагноза
Се зависи каква кавга и дали паднале тешки зборови И да дојде Добар ден Може кафе Носиш кафе И одиш у вц Па се бањаш се средуваш Па имаш алишта за...
Значи ти сметаш дека ја оти задњиве години живеам у Германија, никад не сум била у македонска болница? Пак ќе повторам, ти не знаеш ништо за мене и...
Сето тоа јасно, има опција на пола работно време, и ме интересира дали се оди и во меѓу смена? Во претходни некои постови прочитав дека не се...
Kako i vo sekoja druga prodavnica vo mall. Se raboti 6 pati nedelno, po 6ipol saati nekogas i prekuvremeno po potreba (koga se lepat novi ceni ili...
Нечовек апла. Детево го давам пола саат еднаш у недела маж ми да го однесе. Инаку цела фамилија ми навреди оти не сакав да го однесам детето тој ден...
Апла навреда грд збор беше или само ја спукавте?
Одлично!
O botu botovski|( 90% plakjaat javno zdravstveno osiguruvanje, kako 10>90?...
Не знам што си трошиш време со него. Очигледно не сте компатибилни со ставови, неговите те понижуваат, а мајка му едвај чека да те земе под нивни...
Што значи да ве вратат за днк фрагментација за спермограм викаат неможеле да ја проверат поради недоволен број за да испитаат и пари ни вратија?...
Blood Over Bright Haven, ја имате ли читано, да ми кажете мислења? :D
Отворено да ме навреди и мајка да ми е нема да ми стапне дома. Само ако искрено се извини и сака да поработиме на односот, па дури и тогаш би...
Спермограмот е релативно добар во сите други параметри, дали имате успешна бременост можеби и со IUI
Здраво,не знам дали постот е за тука, дали има некој исксуство како вршител на услужна дејност (продавач/ка) во Том Tailor. Дали сте запозанени со...
Здраво на сите. Сакам да прашам за совет/искуство од жени кои имале проблем со повторувачка вагинална Candida. Со години ми се повторува Candida,...
Таму сакаше или таму ти успеа?
.
Separate names with a comma.