Здраво дали некој се има откажано од мерката во првата година да сподели што како оди?
Таму ми успеа , но пак блиску ние . Сакав Синоличка дека ептен преку улица ние , ама немаше место.
Изгледа солидно според трејлерот. Ќе биде уште еден филм Американците го спасуваат светот :muscle: [MEDIA]
Па баш се насмеав слатко. Дека петок е ден за искачање и внуци чување. Епа ете ти и тебе, све буквално
Кажав нешто смешно? Реков ја ,култура фали ,култура во комуникација . И после се чудите ...морееее
[ATTACH] [ATTACH]
Знае ли некој за ГПП какви прашања даваат писмено?
20 години горе долу сум веќе со маж ми, толку и ја познавам. Не сум секако толку у брак. И не сум стара хахаха. Така, петок е за внуци чување хаха
Дефинитивно. Не дека нема безобразни медицински кадри, ама не е точно дека сите се такви. Моментално каде што работам, ниту еден, буквално ниту еден...
[ATTACH]
Абе ние покажуваме,него вие како ќе го прифатите тоа ,таков ќе ви е животот. Како и да е, не си веќе младунче штом си 20год у брак,па ја да те...
Здраво , дали некој може да сподели искуство за испитот по МПП . Какви прашања се паѓаат ?
Обични митомании и лажни приказни креирани од луѓето задолжени за нивниот пр маркетинг. Глумење патриот на батерии на оваа проста маса е добар бизнис...
Ич не и чуе за мене, точно. Она со мене не успеа. Како постари, вие сте тие што треба да покажете разбирање јер и вие сте биле млади и нечии снаи...
Јас во последно време користам патрони со гел-мастило. Малку се поскапи од обичните патрони ама пишуваното изгледа како да е пишувано со мастилно...
Едно предупредување од искуство: Ако се договарате за плата во македонска фирма, во платата што ќе ја побарате ќе ви го внесат и процентот што го...
И ти за 20год.не успеа да се здушиш со неа?
Majkicki ,bebce staro 1 mesev veke od pred nedela dena posle jadenje bebce kako go zemam da se podrigne se vitka sp glavce kicma grci, nemozam da go...
Сфатив меѓу редови дека е нестабилна. Мене искрено мешање фамилија ми е најголем ред флег. Реално не и се замарај, оти таа нема да се потресе...
Separate names with a comma.