Со замрзнати ембриони или повторна стимулација вториот обид? Фала ти на инфо и дали бевте само со машки фактор
На кожата Секоја недела турај масло еве руцинус накисни ја и нека стое 2 3 часа
Ќе се надоврзам на мислењево, ги немам прочитано другите во темава и коментирам на непрочитано. Се согласувам со тоа што го напиша и не знам зошто е...
Да траен е, држи некој 10 часа.
Ги пријавуваш преку копчето „Пријави“ и ги банираат.
Вработување
Да не продава некој камера или бебе монитор?
Добро, зошто нема луѓе за шетање??? Минатата недела се слушнав со една другарка, ааа ми вели таман ќе дојдиш, да ме гледаш кај што трчам. Наместо,...
Немој ќе трујеш, пробај прво со рицинусово масло да мачкаш и пола час во кеса да ја држиш. Ама ти уствари рече и дека ти расте цело време и не дека...
@stetoskop апла свекрва си значи. И се напна на женава за ништо и до последно а цепидлачиш.
Како да тријам по должината на косата? :o :rofl:
Не знам за кои сипаници мислите, ако е варичела за нив нема вакцина и во глобала лесно ги поминуваат.. за морбили доста несакани последици од...
Се повеќе почнав да го користам Perpexlity AI. Во многу сегменти подобар од ЧатГПТ. Барем во делот каде ти дава неколку извори на информации...
Imam Imas li veet krema
Три недели бевме на одмор и не пишував тука, ни читав. Минатата недела исчитав доста жестока дискусија се родила за помошта :D:D:D. Тргнав да си...
Друже, неам 70 години :D
Ги имаше во Пепко по 80 денари. Ја ги зедов од тоа во Рамстор. Може уште има ако на некој му треба
Секој не заштитен однос е можност за бременост,најдобро да провериш преку крв... иначе симптомите на бременост се исти како за пред добивање.
[MEDIA]
Не знам што ве вреѓа, едноставно е избор во животот. Погоре ми падна смешно, сме немале емпатија. Имам емпатија, не значи дека треба за маж да земам...
Separate names with a comma.