Тоа на лап топ. Од телефон очи бодат. [SPOILER] Едит: пробајте Settings - Connections - More connection settings - Private DNS - Private DNS...
42.389
Да да јасно,и ние истото го правиме но на крајот се доаѓа до заклучок дека роденденот на децата го правиме за возрасните а не за дечињата. Ова стана...
Сакав да го доловам моментот на тоа колку се слуша , тропањето е неподносливо. Под кирија сме и не можам јас да уложувам во туѓ стан .
23м Доручек: Чоколино (со ориз новото) со банана. Ужинка: Сокче цедено и фрутолино Ручек: Рижото со тиквичка, пиперка, мисиркино + салца. Ужинка:...
Јас порачувам кетеринг од кој шо јадат и децата и возрасните. На детска маса сокчиња и грицки има Иначе да, горе доле 500€ е - игротеките се...
Здраво мајки Дали мислите дека на детски роденден треба храна за возрасните или само на детската масичка кај што се дечињата? Јас што се сеќавам...
Дали мислите дека на детски роденден треба храна за возрасните или само на детската масичка кај што се дечињата? Јас што се сеќавам порано кога сум...
Не ја знам Нунава, ама ние ја имавме Балиос 3 во 1, буквално до пред некоја недела нон-стоп ја користевме, нешто повеќе од две години и скроз нови ни...
Se javuvaat ponekogas ama znam sto e i ne davam na znacenje, mnogu e bitno sama dodatno da ne si pravis panika.
Zdravo drustvo, dali osekjate pregolema pospanost od elicea? I dali so tek na vreme minuvaat nus efektite?
Mene
Ve molam i mrne pisete mi kontakt od toj covek Blagodaram
Па и жените се криви што прифаќаат со такви , остај го со мајка му нека си живее.
Имаат парфеми ама треба да побарате од девојките што работат да ви ги покажат. Не се изложени на полиците.
Јас сум за Балиос, не знам зашто ми е префорсирана Нунава, иначе исто не ми се допаѓа пречникот кај стапалата на Нуна, многу смета тоа кај детето....
[ATTACH]
Купивме неколку со животни и возила, нешто не е импресионирано, не слуша што раскажувам, во уста ги става :D Ќе смени понатаму се надевам.
На подлога со висечки фигурки или во креветче имаме такви што се вртат. Моето не сакаше во релаксатор.
Доколку, некоја членка и треба циклогест, продавам =11 (650денари)..само 4 искористив од кутијата
Separate names with a comma.