Нашево имаше многу кратко време грчеви се на се дали 10-15 дњна од три месеци и тоа после вакцината воглавно. Дававме саб симплекс ни ги носеа...
Прв груминг :makeup: [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Го исплаши бишончево смотла :$ :wasntme:[ATTACH]
Дали некој продава заштитна ограда за кревет? Ми требаат 2 ако имате понудете
Dali nekoja moze da mi dade kontakt od takva baba koja podvrzuva i ja vraka matkata vo pravilna polozba
Монтажно креветче, подлога или џампер
[ATTACH] Продавам чиполино смарти розев. Се прави и трицикал и баланс, со педали и без. Возен по дома и 2 пати 200 метри од дома. Малецка е и не...
И дали таму му е ок мирно е, си седи? Моево кратко му е интересно таму и почнува да се превртува во монтажното креветче и на подлогата. И мн...
Така е мајка. Тие душебрижници утре немс да ни ги гледаат дечињата.
Така е мајка и јас не ги замарам идните мајки малку грижи си имааѕ па уште јас да прашувам препрашувам. А здравје ако дојде второ детенце се такво на...
Тешко. Јас до 64 прл имам адеми 5мм.
Јас пиев до 8 недела достинекс, а од 8 до 16 бромергон.
Да моја другарка, додека се уште го доеше првото дете со покачен прл остана бремена со второто. На некој им смета покачениот прл при забременување,...
Така де, подалеку од на мама детенцето.
a dali nekoj zabremenil so 26 prolaktin
Да, второ успешно меѓутоа поради трисомија 16 плодот прекина со развој во 8ма недела.
5 Славица?
Pisi mi
Некако многу ми се чини 500 евра. Не би требало да е повеќе од 300 евра за славење игротека. Барем ние толку плативме пред 1,5 година. Изнајмување...
[ATTACH]
435
Separate names with a comma.