Лелее а јас сега не знам што да и правам само во раце во раце едино бо тој релаксатор ќе купев време, веќе и ме нервира на моменти а тоа уште полошо...
Не сум нашла, знам дека ти бараше од тие меките за на земја што се, супер се и тие, ама кај нас ништо нема. Искрено, свекорот прави столарија (не...
Јас една, ама од Шведска тие се вратија. Чудна работа.
Јас познавам 2 фамилии што се вратија
Здраво, знам дека е стар постов, но ова е единствен пост шо го најдов у нашата земја за ова прашање. Ме интересира дали успеа да дојдеш до билошка...
Читам постови и коментари во групи Македонци во Германија, велат некои се вратиле, некои планираат да се враќаат назад мк. Вистина е ова или некои од...
@Baby warrior зедовте летна количка? Јас сакав да земам само зошто ми се смачи да ја ваѓам и ставам в кола, ама не знам каква
Кај нас беше обратно кога беше бебе не можев да мрднам одма по мирис ме бараше и плачеше. Сега па друга фаза. Се у фази сме некако :^)
Evromak барај од струмица се, јас си купив оттаму спална и презадоволен сум.
^ Бојаџиев е супер доктор. Посветен и објаснува што и да те интересира. Немам искуство со порагај ама за другиот проблем што одев многу е ок.
Многу ми е жал што низ ова поминуваш, бременоста и така по себе е премногу чувствителен период. Отсекогаш ли е таков? Сопруг ти е тој што се жалеше...
Hallow Road (2025) Родители добиваат повик од својата ќерка дека со автомобил удрила човек и тргнуваат по пат кон неа. Како што се приближуваат до...
Брзо стига од тему
Дааа ако е активно бебе оди на гакички . Мојата се тепа со мене за пресоблекување … хаос е, нема шанса да ја залепам со обични памперс, станува се...
Денес ти е роденден, прв роденден на кој неможам да те гушнам... нека ми ти е најсреќен мило мое, посакувам само ти да си добро, а јас... јас се...
Е супер, види ја и конструкцијата на пример кај мене анексот е метална и мене тоа ми беше ептен убаво, знам дека некои мајки викаат дека им се тешки...
Има и cybex настрешница, само може е пократка.
Каде низ Ск можам да најдам дневник со код за заклучување??? Видел некој во Џамбо? Има на Тему ама не ми се чека
Здравоо, цела бременост ја водам во Систина, имам уплатено и за пораѓај, е сега не сум решена кај кој доктор да биде тоа :) Ме води Елизабета...
Од зегин беби раствор солен, не ми текнува на името и носко обавезно земи со правосмукалка, тоа е спасот
Separate names with a comma.