Бела тоа е таа возраст најтешка беше кај моето прво дете, од кај 3г до 3 и пол, врвот беше 3 и пол, до 4 пак имаше тантруми ама веќе намалија. И...
Ова филм да беше, ќе немав срце да го гледам! Името нема да му го изговорам на тој нечовек само едно ќе кажам, треба да живее и секој ден некои...
Кога дете расте во нефункционална фамилија, или со него завршуваат генерациските трауми или е “жртва” (не сум јас крив, криви се мајка ми и татко ми,...
Здраво на сите ♀️ако може да ми препорачате од Кичево или соседните градови, Прилеп,Битола на пр., некој човек или фирма што мести смарт брави на...
дали кај доктор Филип Исјановски на секој преглед е и мајка му?
Ме врти матката, кај и да е, ќе добијам ;(Се надевав дека барем пола година ќе бидам улошки-фри во постпартумот :( Секирацијата е-како ќе се грижам...
[ATTACH] 2500 den
Ај едно вакво прашање 1. Колку ве чинеа сите трошоци поврзани со свадбата? (ресторан, сликање, музика, бурми, матичар, фустан, одело за мажот,...
Здраво, Дали некоја има искуство за пораѓај кј др Ненад Лазаров на ГАК?
Види во Зара, амбар (сити мол), Страдивариус, fairytale лептокарија, ivery (центар).
@Selena01 кои креми ги користиш од Лореал? Сакам некогаш да пробам нивни креми.
Браво за изборот! Сите се одлични.
Прекрасните сопрузи и татковци left the chat. Мене баш ме занима дали во врска биле вакви? Дали кога сте биле кај некој дома или на одмор, он...
Дали некоја мајка може да ми пресмета кога ни е следен скок? Термин 26 јануари 2026.
41.356
Горда сум што е емпатичен и има развиена емоционална интелигенција. Горда сум што сака спорт и ужива кога е во природа. Горда сум што е културно...
Секој си пиша свое мислење, не е за каење или не дали си пишала, на крајот од денот ти најубаво ќе си решиш, ние тука си кажавме што имавме. Гледај...
Кога отприлика го укинуваме ноќното доење? И како? Чекаме бебето спонтано, само да престане да бара, или треба да му помогнеме да научи дека ноќе се...
Јас не давам ич, бидејќи сме на доење. Сметам дека нема потреба од ништо плус. Не сум приметила проблем, нема рефлукс ниту грчеви. Можда неколку...
Јас обично прашав невести во нашиот крај што беа и истото ми го потврдија, а дефинитивно има различни адети секаде.
Separate names with a comma.