@Joanna28 kade se naoga taa klinika
Za vo grcija ne znam ama znam deka vo kiew se namnogu isplak,12000 evra za 5 obidi,vo taa sena ti se j.kletki pregledi i terapija,na transfer mozes...
Што мислите за гулф. Гледам два пати го објавуваат огласот, па чисто мислење дали некој имал искуство со нив. Фала
Правам нова кујна Трета по ред за 20 години :D Давајте совети типс енд трикс на шо да обратам внимание Што ви се покажало ко искористено? Фиоки или...
Има еднодневни и за Флогита, ако веќе сакаш организирано. Подобро од Паралија.
Ова е несреќа, што чекала да се случи.. Ако не била таа вечер кога 14 годишници биле на Днк, ќе била кога 45 годишници ќе биле на Бјело Дугме.....
Има ли некој искуство со вакво прсте? [ATTACH]
Јас ја носам кога сум на одмор. Прво обожава градинка, второ, ако не е оној одмор, кога одиме на одмор, најчесто го зимам кога ќе ми се соберат...
Уште еднаш ако слушнам : не плачи голем/а си, машко си, Што се качуваш таму женско си... Сори Славице, гледај си го Леонче, 3 саати во парк како...
Има жени што мора да пијат секакви терапии за време на бременоста има жени кои пиеле антидепресиви па родиле деца без аутизам и без никакви други...
би сакала да можам да ти помогнам. Гадна работа е тоа чуство јер нема апче што би ти помогнало да се осеќаш боље. Јас патам од панични напади. Свесна...
Добровечер женички. Кај мене повторно панични во најава. :sweat: треба за саатипол да тргаме за на одмор,јас цела аптека со мене. Од антипиретици до...
ЉубовничКА
[MEDIA]
Zdravo zenski, vaka imam policisticni jajnici, probuvame za bebce piev klomifen i sledevme so doktorkata kako rasnat sve beshe vo najdobar red, potoa...
Многу е тешко кога не знаеш како е личноста која некогаш ти значела се во животот. Полека почнувам да сфаќам дека животот си го зема данокот за...
А кога може на жена да и се угоде од машка страна? Колку и да сме арни ние мажите ипак секогаш ќе најдаат жените мана на нас.... Навикнати сме.
И јас вака мислев ко тебе мислев дека 10 мажи се сетиле,али вистината е дека 8 жени се сетиле да си направат нарачки ,изберат поклони злато ,балони...
Otkako pametam za sebe imam bolki takvi znaci 20 godini moze,pa se do den denes, mene mi e od skoliozata, ili ako rabotam nesto potesko, ili krevam...
Читам и се некако поќе не сакам да се мажам. Што се не трпите..... Којзнај на што ќе налепам јас.
Separate names with a comma.