Верувај, сè може да се преболи. Боли ама ќе помине. За никого не вреди да си одземаш живот, убави работи се пред тебе. Некое време боли, но дај му...
[ATTACH]
На мокар сунѓер прсни арис де грас помини и одма со мокра крпа пребриши и одма со сува да не ти остане размачкано
Ќерка ми од 11м одеше по кревети и мебел. На 13месеци точно се пушти сама. Се пушти на широко, на плочник каде имаше и други деца и ми дојде мисла...
Се предвидоа. [ATTACH]
Дали има некоја искуство со Top holidays?
Спиењето ќе се менува постојано, не се врзувај за тоа како било прееска, вчера, пред една недела. За пиењето споро, исто беше и моето, по саат време...
Нас почнаа да не мачат забчињата гледам со метално лажиче прво горе ми тропкаат знам прво долните избиваат.
Pisi mi i mene inbox
Во ред девојки, ви благодарам на одговорот. Не знам, првпат треба да се сретнам со тоа. Јас ќе си понесам мрежести гаќички со мене, па ќе видам како...
Почнаа со advent calendar :*:
Po pravilo do utre, ama spomnaa deka kje go prodolzat za den dva plajkanjeto.
Се е copycat во македонската кујна. Нема ништо автентично. Тоа не значи дека е лошо, туку не е автентично. Проблем е што тврдиме дека е автентично, а...
Знам, тоа е нормално во бременост. Таа постојана напнатост ич не ми фали :rofl:. Ама одиш на редовни контроли, веќе и го осеќаш ваљда бебето па тоа...
Белите сунгерчиња од ДМ ги фалат или одмрснувач.
Ау стварно? Значи ти не се баЦуваш со партнерот? Немој да пропагираш лигавење! Ама сте смешни :D ем неискусни ем смешни. Дај боже да ја осетите...
И многу споро влече од шишето, на 1 саат се буди, од 40мл испива 20, си стои млекото во шишето ... Не можам да поверувам дека прееска со подготвеното...
Да, мн се мислев и нез кој ѓавол ме натера ова да одберам.
Сива мат, Мат медијапан...
Separate names with a comma.