Еднаш годишно на шишање, веќе не се фарбам, си ја сакам природно браун.
Кои ги користиш и како?
Продавам ваква подлога за пресоблекување од Икеа и соодветната навлака (двострана - сина и кремаста боја). Истите не се воопшто отпакувани. Купени...
Ќе ми фали насмевката што ја слушав деновиве, многу ќе ми фали. Можеби некогаш во некој друг живот би биле јас и ти, би била твоја без било каква...
Ми пукна водењакот, а немав ни болки нит бев отворена. Докторот ме праша како сакам и јас сама си одбрав да биде царски, не сакав провокации. Искрено...
Мојата приказна е многу слична на твојата. Ивф, ризична бременост, итен царски и нормално на тие трауми нема да доиш. Многу сакав да ја дојам ама...
Темата мешани бракови мислев е за премажени парови, полусестри/браќа додека не ја отворив и сватив за вери е.
zdr devojki sakam da prasam dali nekoja bila kaj kokoromanovska ginekolg dali e dobra doktorka i dali raboti so fzo fala
Токму затоа и има повеќе можности за кариера и е развиен бидејќи основната потреба на луѓето да се преселат е сконцентрирана во Скопје што прави...
Сакам да ве прашам за искуство..Малото прележа сипаници две недели до 14.09 големиот тие две недели не појави а нема прележано ..Ме интересира колку...
Во болница им даваат тоа што имаат , најчесто Хип или Аптамил. Новороденчињата спијат секако најголем дел од денот ако се сити , секако. Комбиотик е...
Јас носев со мене ама пошто се породив царски прво не беше возможно да ги облечам, не можев да се свиткам за да облечам гаќи. Цимерката беше природно...
Најнеискористени работи: Перница за доење Корпа за количка (а го ставевме таму вриштеше) Кенгур (досега несака го фаќа сафра) Вреќа за спиење...
Од првпат ли успешно icsi и дали си замрзнавте ембриони? И јас,се мислам за кајТрајковски Њуборн
[MEDIA] [MEDIA]
И вие ли сте со тежок машки фактор?
Можеш ли да ми кажеш зошто итен царски и дали имаше дополнителни трошоци освен тие 110.000 денари? Вака ок ли помина операцијата, кои се...
Здраво девојки, дали некој во скоро време има правено намалување на гради на приватно или државно. Кој доктор го препорачувате?
Од 6-10 недела се најјаките грчеви. Има и witching hours после 19 часот. Ќе издржите. Давај пробиотик и капки со симеткон. Можеш да вариш ким или да...
Јас па во околинава имам све деца година ипол што не одат. Моево блесаво се пушта од 11 месеци само, ама не е стабилен ич. Гледам поголеми деца се...
Separate names with a comma.