Од Алверде за виткана коса на почеток ок ми беше, ама некако многу брзо ми ја мрси и како да почна да ми пага од него повеќе. Ај сега есента обично...
Моментално го користам на Конопка против опагање, приметув дека почна да ми пага па да спречам на време. Обично на есен или на пролет ми пага....
Не ми се верува дека уште еден познаник што е 35 лајка слики на 23 годишни девојчиња.... Ве молам, вардете си ги децата, сестрите, внуките.....
Само во Платинум сум била. Ми се допаѓа што има многу избор на справи, ново е и одржуваат чисто. Не се осеќа кога има и повеќе луѓе, во смисла да...
Со што чистите електричен шпорет со рамна плоча? Што е најефикасно и без гребење?
Мајка ми има сјаен мат, 6,7 години ја има, супер е. Влажни за кујна и одма со сува крпа, свети. Мојата е фарбан медијапан ама не е мат, плус...
[ATTACH] [ATTACH] Продавам силиконскк сет за хранење составен од лигавче, длабока и плитка чинија и прибор од брендот Jungle, во зелена боја....
Еден совет Кога зајдува дувни му у лице До кај 2 3 год ке зајдува Страшно е за гледање
42.391
Со оглед на IQ просечно што владее во нашава земја, не ме чуди што е ова ниво на претпоставки и безобразност.. :D
Мистеријата на тврдењето дека "од провинција продадоа ниви, купија станови во Скопје" ми е вечна. Кој ги купил? Кога цела Македонија е испразнета....
Geek&gorgeous. Па ги користам така шо ги ставам на лице :rofl::rofl::rofl: И врз нив хидратантен крем.
@SuperGirl24 извини шо се умешувам у муабет, колкав капацитет има игротекава во однос на возрасни и деца? Почнав да гледам игротеки за малиот а имаме...
За премиум треба да има туш кабини,сауна,мини бар каде што ќе има секаков вид на здрави пијалоци. Да ги има сите справи и да има одреден број на...
Ако имате поспаност ке си ги пиете навечер,10 мг апче не трае 24 саати во организмот
Денес детево ми го скрати животот . Јас не знам кога ќе се навикнам на ова паѓање, ќе биде мирен период па ќе тресне на главче. Многу ми е жал, седам...
Mene mi treba dali nekoj znae sto moze da pomogne.... dali ima nekoj /a na slika sto znae da gleda??
Zdravo Da prasam za kleksani se uste se podnesuva za refundacija ili odat na recepta?
Чајче и капки дали еспумисан, Гасиметин или саб симплекс, давај ги пред да почнат грчевите за кога ќе почнат барем малку да ги ублажат.
Не знам за таков сируп риностоп а виранто порано пиеше, тој се дава на почеток од настинка ама и зависи и од настинката не помагат секогаш
Separate names with a comma.