[ATTACH]
Здраво, ме интересира дали некој студира вонредно а не е во работен однос. До сега бев редовно, но имам мало дете кое нема кој да ми го чува и сакам...
Избрано е highest quality ама ништо. Очигледно не е до камерата, туку инстаграмот го намалува квалитетот, ги компресира видеата, или до андроид...
Уште тоа ми фали :worried:
Има некој информација за некоја физичка воншколска активност во Кисела Вода? Се надевав пливање во новиот базен во Дуња да има, ама изгледа не е...
Ти благодарам на одговорот:l:
@pross Ти благодарам многу..Значи постои веројатност да е малверзација (во која се сомневам). На дописот само е наведено "поради промена на судечкиот...
Фала ти многу што ми кажа, немав проверено подолго време на аутлетот. Топ цени. Си најдов неколку парчиња, и летни маици, и панталони, супер ќе...
Се враќа, ама прашај ме како:rofl: Цела сум нови прамени од по 1,5 до 2цм, не можам да ја соберам летаат на сите страни антени, како хипстерски шишки...
Е тоа тоа… по цел ден ми е свиткана во пунџа високо цел стан е влакна :( прееска и во рака и најдов на бебка си го грицка влакното ќе се испозадави...
Добра вечер, Дали некој од Вас знае дали има некој вирус моментално, имам веќе трет ден стомачни тегоби,дијареа и слабост а се започна со...
Другаркиве што толку жустро го бранеа убиецов по коментари кога уште пред неколку години било реагирано треба на совест да ги носат и Росица и татко...
Во секоја фирма и за секој курс е различно. Можеш да ги поставиш овие прашања директно на фирмата и ќе ти објаснат. Најчесто за повеќето обврзуваат...
Не се нервирајте за косата, ќе се врати, после ќе имате антени на сите страни :) И мене почна многу да ми паѓа, и јас се шишав, плус и цело време...
Дали некоја ја користела пудрава? За каква кожа е? И каква покривност има?[ATTACH]
Таму има места за пикник да си направите во своја режија за така прашуваш? Иначе пред и после има ресторани за ручек во смисла Пештани,Трпејца..
Да шансите се никакви ама не се невозможни. Такви се баш баш ретки случаеви.
Има и Бугарија.
Да
Јас го правев во 14та недела
Separate names with a comma.