[MEDIA]
Нема ништо да се случи. Само непријатност мегу страните. Ние ич не сме блиски со кумовите, ниту пак имавме муабет, се одалечивме ниту се слушаме ниту...
Дали може повеќе инфо/контакт? Може и во порака. :)
[ATTACH]
Пијам кафе наутро ама тоа го правам отсекогаш (бидејќи не се будам без него), а зошто сега почна да ми се појавува не знам. А пред тренинг не јадам...
Па не и мислам лошо на девојчето ,ама малку тој да осети од сопствениот отров .Тој сега е сменет ,семеен човек но мене ми наштети фрлајќи се од едно...
Една тик токерка у своето видео за ритуал пред спиење, вели: прво облакам пижами.... :^) :rofl: :rofl: :rofl:
Благодарам на одговорот! А каков е тој ИСР образец?
Како сте деновиве? Дали некој има тегоби со желудникот и нервозен желудник. Пијам нолпаза и пробиотик ама некако како да го осекам желудникот да ми...
Абе искрено не ми смета да се пердашат кога нема работа, ама да идам на ургентно у 5 сабајле, да плаќам такси од пичкевац пошто окото ми е затворено...
Можи да е од премногу замор,анксиозност или од многу малку хидрати пред тренинг. Ако користиш кофеин пред тренинг или во текот на денот можи да ти...
Е незнам да ти кажам Домашните секако на секоја годишница ке си одат ке одбележат ама поп не пее
Сеа ова се рекла кажала но од секогаш знам се кажува ако го погазиш кумот и си викниш друг нов кум без стариот да ти даде благослов дека тие клетви...
Зошто не се изнесува на 2 години?
Пошто жртва мора да падне, е сега за воља на вистината поима немам кои се другите освен Антонио, морам да ги ѕирнам. Идемо :sweat: Marry: Антонио...
Се дава помен или 7 или 9 ден 40ден 6месеци 1год 3 год Толку 7 или 9 и 40 дена се праве на денот шо ке се погоде Денот кога е починат е ден бр 1...
Мајки дали знаете каде може да се купи плетенка за во креветче? Ама баш само тоа, не сакам други делови/страничници
И ние шо не сакаме здрава храна ни е ептен се поскапено тоа пивото, скарите, месиштата, нафори мафори се е уџум фатено со цените :(
Дали негде може да се најдат овие кармини?
Separate names with a comma.