Само да не е лошо паѓањето. Да не се удри на некоја ивица и сл. Тешко се допазуваат...
за која возраст е?
Девојки, завчера бев на преглед кај мојот доктор во 19+2 и ми беше измерен цервикс 29.3 мм, но тој рече дека е во ред, но читајќи наидов на многу од...
[ATTACH]
Не може да е копија кога не е пиде. И пак ќе кажам, сите балканци истата храна ја јадат, зошто балканот е мало парче земја на планетава. Бурек,...
Za masko 34, a singl Nogu li e?
Odsekogas sum sakal pomlada zena ... barem 12-13 godini .... iskustva?
Во што веруваш тоа и постои. Има луѓе со негативна енергија,ама дека бизниси ќе расипе со збор,тешко. Така се погодило
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
правевме така, од раѓање е ваков ….помагаше ама последниов месец дена не помага мислам :whew: за два дена е 9месеци
Направив профил за да го напишам искуствово и некој да каже мислење или контакт од некој за да ме упати. Пред неколку години започнав бизнис со увоз...
10 10 e ама те вика да одите на жељко јоксимович
7 10 е ама го моли Груевски на фб у коментари да се врати.
Дожд. Штипска пита или велешка пита? [IMG]
Со отворени ококорени очи, како лемури кои се глодаат, преслатко.
415
Еве овој со 56 години помлада мома и оп дете на девеесет, се земале кога имала 17 тој 73 (младолик бил доста): [MEDIA] Премалку е. Најди си...
На Lukena од Србија. Ги има во Веро и Рамстор. Имаат и варијанти со додадено овошје. Добри се за луѓето кои не поднесуваат лактоза бидејќи не...
Мајки помагајте синко има тт 38.2 и качува. Повраќа од сируп, а чепче имам ефералган Ама синко ома 13.5 кг 2 год и 8месеџи, а ефералган чепчето е за...
Separate names with a comma.