Да, до сеа само му купив две три комплетчиња од што ми беше мерак, другото се ќе користи од првото дете не гледам причина зошто да не користи.. Само...
Мене ми е прво дете и освен количка и нешто ситно ново алишта ќебе,бањарка, се планирам да користам од внуци и деца на другарки. Ништо од тоа не е...
najpametno e taka haha ista sum i jas
Јас ги имам учено тие 83 или колку беа баш точно и сега овие додадените до 155 само се скратени или се повторуваат од тие 83 и неколку нови има...
На многу жени овде еве читам така функционираат. Направи и ред на раце на раце будна е 1час и седни земи ја во тебе пушти тв и нека спие барем 1 ч и...
Немој да читаш по интернет ништо добро нема. Ако добро разбрав водата треба да е 5 см кај мене беше 4см и тоа се вика редуцирана вода. Оди на клиника...
Ти благодарам многу. Држи повеќе од вообичаено, полека ќе заздравуваме. Битно електролити да се внесуваат. Имај убава вечер
И да реагираш и да не реагираш исто е овде... во државава мислев. Џабе се
Дали ви се десило бебе да претера до цицање и да исповрати ама саглам да исповрати? Бараше на 10-15 мин за цицање, и цицаше, му давав, и легна на...
Celo leto nosi bodi ispod , ne go ostavam gol vo kicmata osvem na odmor ne mu oblakav ama doma pod klima obavezno
Кај вас што имаше намалена плодова вода дали на крај се испадна како што треба? Дали беше се во ред со бебчето после пораѓај
Ќе реагираш типично македонски. Се прекрстуваш и одминуваш. :rofl:
.... Јас стварно не знам како да реагирам на напишаново. Ама најсериозно.
Освен очигледното и веќе пишаното, друга работа, последниве години секакви глупости со 2 клика може да ги најдеш. Пример украинката од Америка во...
Kako se snaogate so skripti po predmetite? Denes prasav vo skriptara mi kazaa najdobro da cekam do 10ti bidejki ne znaele tocno koi profesori ke...
На 15 месеци примена. Никаква реакција.
Коментар од машка особа тука. Мислам дека многу често ваквите насилници, кои што во континуитет вршат насилство го покажуваат своето право лице,...
Не знам каде да го напишам ова ама овие разговараат за покачување на прагот за пензија бидејчи ПИОМ е неодржлив, а од друга страна луѓе што...
Исто , и јас тој го користев, одличен е , денеска пак го земав. Лесно се впива во кожата за мрсна кожа е топ. Ме интересира каква е тонираната крема...
Имав видено оглас за шофер/возач на промотерки, дали можеби некој знае каде бараат да ми помогне?
Separate names with a comma.