Маори е не е шкорпија :D
[ATTACH]
Јас за мене користам одамна, ама ете лани за малата ова го зедов на тепка, ама ептен сум го погодила :). Моето дете не седи под сенка на плажа, значи...
Кај нас е 2 часа преку ден меѓу дремки, пред спиење 3. Заспаните прозори не прашувај:rofl:
Јас од ДМ производиве за сончање сум супер задоволна, и за нас и за децата. Втора година по ред мачкам мало со овие нема мака, а првата година земав...
Обично тие во тубиче се со погуста текстура. Ако имаш ДМ во градот, од мене топла препорака [ATTACH] Лани го користев, го зедов и годинава....
Фризидерм и бекутан имам користено ова малото како ѕвезда што е бекутан што се размачкува тешко, 2те супер се покажаа. Можно е да има помалку ефект...
Болки не, ама ми пукаат како на стар човек, ми фали движење... Денес едната нога ми е ко укочена, тапа болка во кичма и десно доле стомакот се...
@Marijana93 aj pls zirni
Дали зеде официјален печатен резултат? Јас се имав испаничено со тоа 'да' електронски, а им значело дека крв е земена а не е резултат.. резултатот...
- Мирисот на море, плажа, forever and ever омилен незаменлив неспоредлив со ништо друго :l: - Мирисот на свежо испечен топол леб - Мирисот кога...
Чекај семолина се мисли на гриз??
Мајки дали давате ноќни кашички хип и од кога? Ние сме 8 месеци, доручек и ручек, цицање и ноќе ад и по потреба преку ден. Од кога треба да...
Мајки, Ве молам за предлог игротека за прослава на 3 роденден, со тоа што ми треба да е со голем простор за возрасни, зошто сигурно 50 возрасни ќе...
Се надевам бргу ќе помине, страв мие може габична инфекција да фати читав, здраво кој знае колку го боли :( страшно ми изгледа
И кога ја држиш во раце и на тебе потпрена и тоа е tummy time.И легната на рака како авионче и тоа е.Ако дете зајдува зошто би му правела...
До телефонот е кај тебе :rofl: Да, најверојатно ова е причината, ако е компресиран квалитетот ала компир.
Уште една вага here :hai: Неодлучност им е најслаба страна, не знаат што да одлучат за да не е тоа погрешна одлука подоцна, доста емотивни, се...
Тоа ли е финтата? И мене ми се праи, се нервирам, а не сум расчепкала. Не може толку неубави да ги вади телефонот, коа само на Вибер е вака. Уште...
Гледам на YouTube едно семејство со 3 деца, 4то на пат. Најмалото е околу 10тина месеци. Како се почнати со цврста храна на бебево му се нудат...
Separate names with a comma.