Овој на Буржуа :inlove: [ATTACH]
@Moon2021 Јас се породив со миом на матка, 10 цм и повеќе може беше. И исто ендометриозни цисти на јајници. Следев бременост кај Димитров, ама поради...
Milanova beauty center, се наоѓа во уличките зад Универзална.
овој е тој што го користев за лице [ATTACH] Пред овој 30ка од леа за кој што зборев имав од дм санденс кидс 50ка фактор и многу подобар ми се покажа.
Не може при работа со луѓе да имаш било какви ставови на одредени теми. Дали е добар наставник ако смета дека ќотекот е излезен од рајот или смета...
Петок е зарем? :lol: Да спемаме забава :d:(hollest) Бебо е добар, полека се спремаме за роденден, закажав игротека и торта, се прерачунавме со луѓе...
Јас да прашам дали само кај мене е вака. Пред бременоста обожавав на стомак да спијам, сега сум веќе 7 месеци пп и почнав да пробувам да спијама ама...
Јас одам во Be Unique, солидна услуга - https://beunique.mk/
Најмалку 2 спермограма изработени во две различни институции, со растојание од најмалку 3 месеци, а последниот не постар од 6 месеци.
Овој 6 скок лудило да фати човек.Колку време трае
Ако можеш да начекаш во стокомак, значи предобри се! Средниот го зедовме 1400, мислиш Карписа е. Внатре со патент со преграда. И мал имаме исто закон
Моево е 36та родено тоа мислам не спаѓа во прематурче инаку и јас ќе барав такво нешто. Ама гледано по неа сите мајлстонс ги пофаќа еден месец...
И кога ќе те помине (ако ти свирнал пред тоа) не го гледај, само напред, вози го твојот филМ.
Супер, со среќа и лесно да оди адаптацијата :D
Ние се гладни бевме со прематуре вришти за млеко мислиш мене ќе ме изеде:D.Сега со комфорт дојде живот ќе стане се смешка па почна да гуга по малце...
Мајки ве молам за совет ова тантрумиве од контрола излегуваат. 22м, вришти или кенка нешто мислам 24/7. престимулирани сме со маж ми, помош нема,...
Е не знам, јас никогаш не би подарила пелени.
Жени треба да почнам со вкусови имам прашања 1. Со каков прибор почнавте и од каде купивте? 2. Како почнавте да давате и што прво овошје или...
sama ke si se odgovoram za tie sto mama i tato ne im sreduvaat za upisi, drzavjanstvo vo mvr go vadat za 1 min, izvod preku e - uslugi za 2-3 dena...
Родилна: 3720г 52цм Исписна на 5ти ден: 3500 1 месец: 4980г 2 месец: 6320г 3 месец: 7570г 65цм 4м и 18 дена: 8200 Точно полни 6м: 8600г и 71цм 6м и...
Separate names with a comma.