Куран 3:85 „А оној што бара друга вера освен исламот, нема да му биде примена, и на Ахиретот ќе биде меѓу загубените.“
Почнаа по маркети да просаат за фискални.. Човек не знае дали да се смее или да плаче...
Зошто кога го пуштам ја поминува дневната, излезе во ходник помина, и наместо да продилжи во другите соби пак се врати во дневна по трети пат :@...
Одат на рецепта околу 76, 77денари излегува
Пробуваш да бидеш саркастична, ама гравот е донесен од Америка, и кога ќе го видиш тајмлајнот, да стварно немало грав пред Турците.
Значи да не се вреѓаме сега
[ Само дај си време, ќе видиш дека ќе се вратиш во нормала.:muscle:
Што не побарате да се инвестира во другите градови и села? Никој не доаѓа во Скопје само од пуста желба.
Znaci ne te biva
Па зависи како ќе се погодат јас многу пати носам апчиња со мене и никогаш не ми рекле ништо а често патувам посебно Љубљана.
Не е паметно да се зима на своја рака затоа што колку ти треба се треба да ти одреди доктор.
и јас планирам да ја тргнам, нашата стаклена е :?: ја пикам сабајлечки во ќош, баш на ананас следам да си купам нова некоја побезбедна ахахах
Да. Најчесто рандом застануваат од граница. Мене еднаш ми се има погодено со родителите, ни правеа претрес на цело возило, еднаш со друштво само не...
Оф оф, господ да ги чува сите и со лесно на сите нас:rofl::hug:
И ние лани плативме 990 чинам. Сигурно пак ќе имаат акција.
Да, пред турците, тука грав не се јадело.
Кај нас беа Петар Ренџов и Тумбао баш убава и културна забава направија, ние немавме ни DJ ни ништо дополнително цела вечер беа тие има две девојки...
Во регистар, за пароксетин пишува дека е 60mg максимална дневна орална доза. За елицеа (escitalopram) е 20. Е за убо нека е.
Pomogni mi napravi mi mene I na decko mi
Separate names with a comma.