Здраво мајки, Деновове сакам да ја вакцинирам со мрп инаку 4ипол години има. Какви симптоми може да даде и дали на местото на убодот стававте нешто?
Се надевам барем ги чуваат асално… Си викам чим малава сака да оди веројатно се осеќа сигурно. Само тоа да е така па мене нека ме зезаат колку...
Кое парфемче за во автомобил би го препорачале,а да трае повеќе од 7 дена:D
24. A bad moms Christmas (2017) 6/10 25. Shutter Island (2010) 7/10
Без желба за живот
Луѓе заглавени во минатото кои секоја можна прилика ја користат да ти прераскажат нскоја нивна дешавка и да се фалат како најизмачени биле. А пази,...
Ние сме 18 месеци дека сме предвремено родени следиме дефектолог за следење на развој.Самиот дефектолог кажа дека кога ќе проодува нема да се...
Исто, исто буквално. Педијатарот само Колиеф ни даде тогаш кога побарав ништо друго, ама еве пак има мака иако едно време беше доста подобра, дали од...
За деца од 5 години дали е ок да оди на курс по англиски, гледам има за предшколски деца?
10-12 кг е нормално Со првото имав 65кг стартно па 77кг на пораѓај бебе беше 3280 сега со 67кг стартно на пораѓај 74кг бебе 4400 после три недели од...
Почна да личи ко ќерка на Нур. :rofl:
Да така.Да ти кажам искрено малава е 4 месеци спие цела ноќ од 21 до 7часот.Големово се буди повеќе од малово е што викаш раче,да го погалиш,шише со...
Јас го имав проблемот со малата 34 недела е родена.Беше на мајчино па преминавме на адапторано аптамил прематуре.Околу 2 месец почна млазови исто ќе...
Епа така планирав и јас, едното креветче од страната на мм кај што ќе спие големата а малово од моја страна нели Ќе видиме како ќе биде првите денови...
Затоа ти кажав дека сите низ исто сме поминале, да не се нервираш и нас вака не зезале со истите финти . Мојата прва така се навикнуваше со месеци,...
Јас дојдов да пишам тука со надеж дека малку ќе ми олесни. Имам пишувано и претходно дека едната ќерка е многу нежно бебче, работев со бебиња...
Jas koga spremav dokumenti za vaucer imav upat za eho na matka na ginikologija na den 16ti od ciklus. Me vratija od tamu so obrazlozenie deka bilo...
Здраво, кажите ми некој кои што би можел да ми направи исти вакви, одприлика 350 парчиња ми требаат
И мене ме иритира во моментов Лејла, се надевам дека нема да остане вака цело време кој на кого поголем лошотилок ќе направи. Иначе е единствена...
[MEDIA]
Separate names with a comma.