5000.
Кај моево дете од премногу секрет лесно преминувало во бронхит досега и јас лично ако ми речела матичната антибиотик сум давала. Не се покажала како...
Колку од прилика е сметката за струја? Сакам да земеме за зимава инвентер, до сега се топлевме со панел околу 4-5 сати дали дува,а сметката околу...
Zdravoo,dali znaete kade se prodavaat Traki za podignuvanje na ocnite kapaci?
Дали се ненормални?? Надвор не се дише, јас не можам да додржам ни 5 мин. Ќе останам дома, жими се....
Некои педијатри се страшно неписмени многу повеќе од chat gpt,за жал.
@ItsmeH
Се консултирав со матичниот лекар, ми кажа дека од 5-6 жени кај 1 се појавува алергија. Ова било алергиска реакција од анестезијата. :sweat:
Не знам зошто ама прв пат се радувам на есен[ATTACH]
Јас го одбив на 11мес зошто се бидеше по 6 пати ноќе .. ти најдобро си знаеш ама штом ќе го чува маж ти подобро одбиј го пред тоа
Колку месеци сте и колку кила? Да знам по колку капки и јас да давам од пливит. Мене никој не ми кажа пливит д ни ортопедот ни педијатарот. Него на 6...
[ATTACH]
Ве молам за мислење, 2ца доктори ми велат различно, едниот да даваме антибиотик, матичната вика не. Имаше тт пред 4 дена само 2 пати крена, кашла...
Imam mthfr heterozigot i na izvestaj od Jani stoi 15 dena pred transfer po 2 kleksani dnevnood 40 utro vecer,jas toa pp punkcija pocnav da primam po...
Остава флеки по маички и кошули? И јас ги гледав стикчињава, го пофатив зеленото па го оставив за да ги изгуглам прво. :D
Како што пиша и членката погоре истото и на нет го најдов. [ATTACH]
Не знам за имплантација, можеби влијае можеби не, ама ако има тромбофилија големи шанси има да не се задржи бременоста. Можеби е доволно клексани по...
Останав бремена на 28, родив на 29
38+3 природно
Многу зависи кои мутации ги имате. Не си правете стресови со вакви генерализации. Не е исто. А и дека баш стриктно од клексанот зависи дали ќе...
Separate names with a comma.