Јас го земав на Накоми и забележав дека е леплив кога ќе ставам 4-5 капки. Намалив на 3 и после 4-5 мин откако ќе упие воопшто не е леплив.
Баш ќе читам за ова. Лани после пневмонијата и бронхити имавме забрана да е во контакт со кучиња, мачиња општо одреден период. Годинава респираторно...
Се согласувам во целост со ова, со двајцата ми е потврдено во неколку наврати. Плус, да се надоврзам и дека генерално децата кои немаат рутина во...
Не Феникс, може на 45 да биде како полулегната состојба па нека се исправа сама према напред додека ја храниш, и така ќе вежба грб, врат. Јас кога ја...
Тоа што Мицковски се повикува на попис од 1945 година,за македонско малцинство во Бугарија тоа е многу сомнителна работа,никој не би поверувал во ЕУ...
Многу ми е жал што вака препогрешно ме сфати. Верувај ми I’ve been there кај што си, дете во раце од прв ден да ми спие. Не си немајка, таман работа....
И мене така ми се чини. Претходниот месец ми беше 12, сега е поднамалено, но сепак не знам. Погоре Dijana пиша вредности во бременост, и според нив...
Убави има и во Крусел. Јас од таму и купив. Мало тенџере, со проѕирен капак. Мн убави шаренки има, има и детски :)
Бебе Лино ви се на акција на Зегин онлајн.
Здраво мама. Однесете го на логопед за проценка . Колку порано , толку подобро. Штом кажува бај бај значи гледа цртани на англиски јазик . Исклучете...
30та недела сум, трет триместар. Не ги знаев овие податоци, фала ти. За ft4 8 не ти коригираа терапија? Тсх колку ти е? Како се чувствуваш? Одиш на...
Смее да седи на 45 степени во количка или хранилка. На под ќе ја оставаш само на грб или меше и ќе бидеш до неа ќе ја занимаваш. Наполни шишиња со...
Кај нас немаше реакција ама кога ја прими читав дека можно е такви знаци да покаже така да би требало да е од тоа
Ќе биде се во ред :hug:
Некаде имам прочитано дека за деца со респираторен проблем папагали не се опција, а знам твојата лесно спушта на плуќа. Наводно грините на папагалите...
Кој период ви се намалува млекото на 3 месеци полни од бебето или на 12 недели? Моето е полни 12 недели за една недела ќе биде 3 месеци. Мене...
Ми се заврти во глава некој миленик да земеме, уште по тоа низ куќа да трчам. Да се пробаме со папагал, како првично? И како помал влог тоа. За со...
Aj bas kazi so ke ri kazat. Mojot ft4 4 e 8. Koj mesec si bremena? Obicno labaratoriite nemaat definirani vrednosti za trudnici. Na patofiziologija...
Многу се радувамммм :inlove::inlove: Честиткиии и со лесно до крај :hug:
Едно по едно. Не трупај од одма. Може од старт и со шишињата дома што ќе имаш ќе пие. Пробај така прво.
Separate names with a comma.