dali bese dali najde iskustvo od nekoj sto bil jas slisnav deka nisto ne pravela
Пропадна уште еден настап на Карлеуша на компиријада у Лучани, светската кариера на уште еден тест!! [ATTACH]
Beko, задоволна сум. 7,8 години ја имам супер ми е.
Сеа баш ми излезе оглас, куќа на продавање во Гевгелија, рушевина ама важно во центар 150.000€. Повеќе се исплаќа во Солун стан да си купам отколку...
Јас би ја понижила мајка ми ако кажам МАМО на друга жена!! Инаку за тие мажи шо не сакаат да се одделат од неговите за мене не се спремни мажи за...
Да и запчињата го мачат гледам се рацете во уста му се и тоа мачкаме да ублажиме.
Предложете ми за веги ама ем да бои ем да ги држи вегите, такво со четче, како на Есенс ама да не е Есенс, не ги држи вегите воошто. И гел да има во...
Заспав пред тв и да се преместам се расонив. Сега ќе си подремам уште малку. А утре рано мајстори имам :doh:
Да е само во Скопје.. Малите места стигнаа квадрат 1300 евра. И тоа пак зависи од град до град. Читам огласи во Кочани нова градба стан 1300,...
Женски, во петок конечно ќе го запознаам моето бебуфче, но искрено, почна да ме фаќа страв од царскиот рез. ❤️ Толку долго го чекав овој момент, а...
Може на Хопинг ќе и' се сака мамо да ја вика де :D Секако дека е неприфатливо наметнувањето, а инаку - ако потенцијалниот маж не сака да живее...
Ajde :whew:
За кафе муабет у Скопје.
Изабела. Мила или Лела?
Сини
На LinkedIn ништо немам видено, а баш сакам да видам нешто.
Докторка
Честитки мајка, да си растете живи и здрави со бебушот. :hug::l:
Како трудница, не ти дадоа предност барем да не чекаш ако имало голем ред? Културата во мк е 0, не ми се ни збори на темава
Немам Имаш ли машина за сушење?
Separate names with a comma.