Јас имам на Шаоми и сум презадоволна. Си се поврзува и со телефон, па голем плус ми е.
Исто пробував како ја одбив од цице (а цицларка опасна беше, многу сакаше да цица)... те приказни, гушкање, на стомак ми лежеше, маж ми да ја успива,...
Кај мене има уште од претходната недела
Jas seuste nemam
Јас и со на пинк стаф пастата, супер ми чисти.
Мајка ми сака да си земе па сега се распрашуваме кој и како е задоволен и од кој бренд. Значи сепак ги гужва алиштата, тоа мене не ми се допаѓа...
И кај нас беше така, се мачев нишкав пеев песни, читав книги и пак по саат време се успивавме ми искачаше од креветче си играше хаосс
Уште што неубаво ќе се случи во оваа година аман,таман кога ќе помислиш дошло крај на глупостите |(
Aaaaма не е ова Пинк на сликава ахахахахаха
Некој да препорача Air fryer.
dali bese dali najde iskustvo od nekoj sto bil jas slisnav deka nisto ne pravela
Пропадна уште еден настап на Карлеуша на компиријада у Лучани, светската кариера на уште еден тест!! [ATTACH]
Beko, задоволна сум. 7,8 години ја имам супер ми е.
Сеа баш ми излезе оглас, куќа на продавање во Гевгелија, рушевина ама важно во центар 150.000€. Повеќе се исплаќа во Солун стан да си купам отколку...
Јас би ја понижила мајка ми ако кажам МАМО на друга жена!! Инаку за тие мажи шо не сакаат да се одделат од неговите за мене не се спремни мажи за...
Да и запчињата го мачат гледам се рацете во уста му се и тоа мачкаме да ублажиме.
Предложете ми за веги ама ем да бои ем да ги држи вегите, такво со четче, како на Есенс ама да не е Есенс, не ги држи вегите воошто. И гел да има во...
Заспав пред тв и да се преместам се расонив. Сега ќе си подремам уште малку. А утре рано мајстори имам :doh:
Да е само во Скопје.. Малите места стигнаа квадрат 1300 евра. И тоа пак зависи од град до град. Читам огласи во Кочани нова градба стан 1300,...
Женски, во петок конечно ќе го запознаам моето бебуфче, но искрено, почна да ме фаќа страв од царскиот рез. ❤️ Толку долго го чекав овој момент, а...
Separate names with a comma.