Не мора да е меко, но и да не биде скроз тврдо. Да има и зацрвенета боја. Треба да мириса, така и ананас се бира, ако нема мирис, не е зрело. Дел...
Напнато…
Incomplete...nothing new.
Здраво Ако некој знае да ми каже како да положам најбрзо полигон и градска во Скопје од прва, без многу замарање и влечење бидејќи немам воопшто...
Дај научете нѐ нас сиромасите како да одбереме зрело манго и како правилно се сече.8-| Земав едно, од надвор буквално меко, викам ова ќе да е зрело....
Во касните недели имав и со рака прегледи ама и вагинален, мерките за бебе и плодова вода се мерат преку ултрашал, но цервикс вагинално доколку на...
Дали ќе може да ми препорачате простор за славење на 18 роденден (отприлика 15 души)? Се мислев кафич да резервирам ама некако празно да не изгледа....
Да, овој ChatGPT пост го видов.
Јас да се пријавам оти незнам што да очекувам, мислам и што се случува. 37+6 сум, бебенце е невообичаено активно цел ден и се избутка изгледа надоле...
Имаше пред некое време со имиња ги кажа човекот. Мораше да го тргне зошто наводно му се заканувале од ТФ. Затоа на Редит и тука има повеќе. [SPOILER]
Има... Има едно мало сонце покрај мене вечерва, што свети во ноќта и на месечинката ѝ се смее, што сончето тивко го гали и приспивни песни му пее,...
Еве излегов, црни мисли и плачам по пат, сето ми е како да ми се спие
Зимска вреќа за количка Sinsay Со крзно однатре, боја црна, нова некористена 650 ден [ATTACH]
Зависи, 2 3 дена
Може и никој не им правел ништо, глумат жртви. Таквите знаат да се бранат, тешко дека ќе дозволат некој нешто да им прави.
Затоа реков ќе го препишам тоа на екранот меѓу нас и на погрешна интерпретација :)
Па најчесто такви се мене мојава ми рече ти со мене леташ да знаеш свекрва ми мене и свекрвата на керќа ми што и има правено :whew: :rofl:
Сега прочита и перципираше во негативна смисла, ај сега повторно прочитај ми го одговорот кој ти го дадов ама во позитивен контекст.
Денес на прв скрининг докторката ми кажа дека папочната врвца е прикачена на работ на плацентата, а не на средина како што треба.13+2 сум денес. Не...
Separate names with a comma.