Dali znaete dali moze da se zapisat samo izborni predmeti ako nemame predmet za prezapisuvanje, a nemame uslov za slusanje nov predmet?
Предлог за а2 ниво ама да не кошта повеќе од 200 евра и барем 3 пати неделно?
Далеку ми е Кисела Вода, на другиот крај од градот сум. Барам нешто Карпош, Тагталиџе, Влае тој реон
Не, тоа е Дуа Липа хелоуууу...
Втора бременост ми беше и во 22ра недела др Димчев ми кажа дека бебето ќе биде поголемо после се вратив во Швајцарија и тука докторката ме паничеше...
Здраво, Дали имате искуство со градинка Кочо Рацин - објект Бели Мугри? Веќе цел месец сме на адаптација но некако воспитувачките ми делуваат доста...
[ATTACH]
[ Нај пообожен е од сите.Не пропушта празник да не сподели икона на FB,редовно иде во Отстрог.Не знаеш кој каква маска носи.
Адаптацијата зависи од вас. Не кажувај колку време сте слободни до последниот ден ќе ја адаптираат. Мојата почна на 9 месеци. Помали полесно се...
[ATTACH] [ATTACH]
LaLaLand Кисела Вода
Па знаев дека има можност од мајтапење на постот бидејќи стварно звучи нереалноно,но не станува збор САМО за расипан бизнис,тоа си влече и други...
@Lunadeeztac Ќе го поделам мислењето бидејќи сметам дека има неколку работи кои те плашат. Немање врска, е чудно, поготово ако си имала толку...
Престани со плачење, застани на здрави нозе , на никого не му цветаат рози,животот е еден и сега, нема реприза
Знае по некое моделче да има во продавница (иако во главно балетанки носат само таму), јас онлајн ги нарачувам
Odlicna vo sekoj pogled, strucna fina objasnuva se detalna plus e mnogu nezna
Кога боцкате клексан, иглата до крај ја боцкате?
Немам некој совет да ти кажам, само сакам да надоврзам дека и јас сум во истиот чамец само што истите мисли кај мене започнаја на 28 години, си бев...
Каде има добри кутии за пакување храна? Важно ми е да не се пластични и да имаат топ вакум за да не ми капе. И би сакала повеќе прегради да има 2-3
Separate names with a comma.