[ATTACH]
Колку ти е забавно дома :inlove:
[ATTACH] Скафандер h&m 9-12м, 500 ден. [ATTACH]
Имаше некои симптоми за спонтан или? Со вакум ли беа? Кај мене вториот пат самото тело без ништо го исфрли, ама јас имав 2,3 дена прво кафеав...
Викторија Филева, Систина/Промедика
Апсолутно сеедно. Ништо не ми менува. Мене ми е важно да ми е ок со тој што сум го избрала. А мајка ми неможам да ја понижам со тоа како би ја...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Не викам за тебе, членката што праша зошто да не ги викаме "мамо" - може неа ќе и' одговара така, тоа викам :) Ми е гајле како ги викаат другите,...
Батковците ново дрвце си имаат :inlove: [ATTACH] [ATTACH]
Озбилно пробај со дејтинг апп, ама среди си го профилот асално. Јас имав многу кратко Бамбл и 99,99% од тие што ме лајкнуваа или имаа тапа профили,...
Zdravo, ima li nekoj sto e zapisan na UGD na informatika? Ako moze da spodele iskustva i da mi prati link od grupa za prva godina?
Честитки, желба ми беше и мене првото да ми биде женско, ама еве второто е :l:
Jas bidejki sum so abdomenalen serklaz doktorot koj mi ja vodi bremenosta vo Sistina od pocetok do sega 38gn sekoj pregled mi e vaginalno za sledenje...
Имам hot take за темава. :D Последнава година многу сакам да живеам во село, од овие шо се на излез од град. Како да имам некој calling. Сакам мир и...
Dali znaete dali moze da se zapisat samo izborni predmeti ako nemame predmet za prezapisuvanje, a nemame uslov za slusanje nov predmet?
Предлог за а2 ниво ама да не кошта повеќе од 200 евра и барем 3 пати неделно?
Далеку ми е Кисела Вода, на другиот крај од градот сум. Барам нешто Карпош, Тагталиџе, Влае тој реон
Не, тоа е Дуа Липа хелоуууу...
Втора бременост ми беше и во 22ра недела др Димчев ми кажа дека бебето ќе биде поголемо после се вратив во Швајцарија и тука докторката ме паничеше...
Здраво, Дали имате искуство со градинка Кочо Рацин - објект Бели Мугри? Веќе цел месец сме на адаптација но некако воспитувачките ми делуваат доста...
Separate names with a comma.