Продавам НОВИ патики Tommy Hilfiger бр 41. Патиките се со етикета како на сликата . Ги продавам 3000 ден. Пишете ми во порака доколку сакате слики од...
:worried::worried: Omg како не му е срам ѓубре коцкарско,се надевам дека ќе оди во затвор.Каков лудак боже и после ради некои ко него нема да...
Имам впечаток дека прилично многу испроектира на мене во моментов. Тоа е твое мислење и твоја перцепција за мене. Ти посакувам сеʼ најдобро :)
jas da.
@Lunadeeztac Не знам, по одговориве и како комуницираш на темава со луѓе кои не те нападнаа нит осудија или исмеваа, ќе да си сама оти си арогантна и...
Вакви КОЦКАРИ треба да не штитат, вакви копилиња кој не заслужуваат да дишат, кој се ШТЕТА на ЦЕЛОТО ОПШЕСТВО, а да не зборам каква штета се на...
Зегин ја имам земано..
Мислам дека периодов ми е толку тешко што ми доаѓа да излезам од себе. Се чувствувам како телото да е против мене. Секогаш кога ќе направам некаков...
Веројатно грчеви има. Пробај со различен пробиотик и гушкај ја, мора да се помине
Каде ја има?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH]
Ти кажи инструкторката како се вика ,не може цела а.ш да ја хејташ ради 1 инструктор. Полигон никој не може за инат да те падне те гледаат сите шо...
Play е проширена и џунгла има голем капацитет
Добар е, ама ако мислиш поевтино да поминеш, тешко. Шишање 1800, нијансирање 7000 + -
На ананас треба да му се вадат листовите, тогаш 100% е зрело.
Хаха интересно како кога го читав ова од моја перспектива, стварно не гледам зашто некој би те гледал накосо. Има многу причини за некој да заврши во...
Да ве прашам како сте задоволни со шишање и нијансирање кај Дарон. Цело време идев кај Станче, ама жити се, почна за шишање да ми зема 2000, за...
Дали ти имаат препишано Бета блокатори? Мене кога ми лупа срцето пијам бета блоктор ( верапамил) и ме смирува. И не се паничи толку. Нормално е кога...
Никако :D ама ептен треба организација добра. Пазарење прајме за цела недела за да имам се' дома и однапред договараме кој ден што ќе се руча. Кога...
Separate names with a comma.