Мојот заклучок е дека не ги гледаш и читаш објективно постовите.
Ама не може никој никого да присилува на ништо. Во 95% од случаите свекрвата не е крива туку мажот. Бившиот кој живееше со мајка му и со кој што...
Воопшто не знам ниту дакаѓ да се карам и стварно глупаво е многу. До информацииве што ми ги даде де надевам ќе видат дека не идиоти и ќе попуштат
Мене сите ми се добри од Гарниер, ги имам буквално сите нивни производи за коса.
Те прочитав, и мој заклучок дека со вакво однесување не е ни чудна твојата ситуација. Продолжи си така и воопшто не се замарај со советите од...
Ја има ли некој користено новата пудрата од авон Anew.
Верувам, златарите се многу безобразни, ако не ти е некоја што не ја знаеш убаво 100% си заебен. Инаку да не те лажат дека се мери на незнам ти кој...
Затоа што немаш свое мислење и подпадна под мислењето и влијанието на Gosh :) besides, јас со никого не се карав. Напротив дадов совет на еден член,...
Препорака за фризерка во Драчево,К Вода или Петровец за шишање?
Фала ти многу! Сега ќе одам на работа па повторно вереникот ке ги бара да се закани. Жално толку убав чин и прстен да ни се уништи. Ептен двајцата се...
Здраво на сите, Сакам да ја отворам оваа тема и да прашам дали некој од тука има искуство со враќање на данок за студенти кои работеле во Германија...
Ти благодарам многу, практикуваме заштита и прв пат ми е да пијам па затоа и дополнително паничам, се исто и апетитот ми е многу зголемен.
Делчето што ти фали ти го имаат украдено, пошто кога е веренични при кратење не го теснат на машина како бурмата, т.е зависи од моделот на прстенот...
Педијатарот ми рече кулминација е на 18м хахаха ај ќе си почекаме што да ти кажам друго исто е кај сите
Крстено е од долниот дел на прстенот а дијамантот горе си е. Они викаат при кратењето доле го здебелиле прстенотт и стопиле златото. Дали е тоа...
Дијамантот си е дијамант, тој си стои врз златото. Посебно се мерат, за разлика од циркон. Со цирконот се мерат заедно! Тоа ти е разлика, пошто...
Паники а? Епа од паники може и цел месец да не добиеш, види, си го испила навреме, а негова работа е да те заштити од непланирана бременост. Меѓутоа...
Дали некој има искуство со стоматолозите во Санте Плус на Партизанска? И дали знаете дали уште работат со фонд и да ми предложите кој е најдобар за...
Викаат претопено вопрдтенот било и дека остснало прашина акога за грамажа зборам викаат епа прстен со дијамант не се мери така. Не знам што да...
[ATTACH] @СакамКутре неможам од телефон да ти прикачам, еве вака треба да изгледа претопено. Ти зборам од искуство!
Separate names with a comma.