Провери ддимери и хемостаза. Јас забележав исто како мене испукани капилари по нозете и при проверка испаднаа ддимери високи и сега примам клексан....
Не мора 70 да купваш, земи колку шо мислиш и фондот ќе то рефундира само за тие што имаш фискална
@LadyR ако можеш пиши ми порака, ми требаш да ми споделиш искуство.
Сабајлево ги раширив страниве од гнездово и сега покомотно ми изгледа:D Си реков додека не наместам камера кај креветчето, ќе го оставам да спие во...
Хормонски се апчињата, ништо чудно од нив да доцни, поготово прв пат ако ги пиеш.
Се уплаши од данокот?? Викендов на сите му имаш пишано.. Јако е..
Премногу е тоа. 3.5 саати дремка ај да е таа другите кратки, ама ова сите се огромни, ќе смени така ден и ноќ. Буди ја.
Јас, рано е да не те боли. Полека и со кревање, викаат до 6 месеци само бебето кревање ништо друго. Барем така ми кажа матичната. Кога бев на прв...
Јас ја будам ако тера над 2 саати. Максимум преку ден што сум ја оставила е 4 саати собрано.
Имам од локо кроко со пристапна цена, презадоволна сум. Секој ден го користиме и на подолги релации сме оделе, одлично е. Kika boo I-felix.
Не е до парите.. ти и вака и така ќе го даруваш него...
Мене пред 3 и пол години ме држеа 2 дена. Четврток вечер се породив, сабота сабајле бев дома.
Ирис :inlove:
Луѓе се напив аклонил демек да спијам поубо. Леле, сонував како мала сум била, во сонов буквално како да се сеќавам и знам како оди, ист сон...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Не знам дали е ова најсоодветна тема ама ај ќе си прашам. Дали некоја друга мајка породена царски имала болки внатре кај резот и после месец? Јас...
Да дефинитивно, и јас сум со таа мисла откако го видов. Имаше неколку дена кога ич не спиеше, само нишкање сакаше дење ноќе и спиеше по 30мин макс и...
Имам егзема на градите. На брадавиците од левата града ми се појави мала црна точка. Дали некој имал вакво искуство?
И јас не би ставала бебе во кенгур пред 3 месеци па каков сака нека е. Со марамата сепак има поголема контрола и поддршка. Во кенгурот кога ќе...
Separate names with a comma.