Чувам деца јас во Мадрид, ти слободно на Шакира оди, не ја слушам неа ама Мадрид не пропуштам :rofl: Сигурно и друштво ќе се најде плус :)
Jas mnogu docna so odgovor. Ako si bremena i ako zamines na porodilno od kaj toj rabotodavac, ne moze da ne ti go prodolzi dogovorot. I dodeka si na...
Ви се чудам на паметот (facepalm) Како на селска чешма сте. Ве интересира приватноста на жртвата. Веројатно повеќето од вас потајно сакаат и...
Ќе поминат овие периоди, па после ќе ни фали. :D Уффф за фестивали не ми зборувај. Изгорена сум сега за на концерт на Шакира во Мадрид што ќе има....
[MEDIA]
Сакам Сакам ролерки
После раѓање ке идете на нефролог да направи ехо на бубрезите на бебето.
Сакам Сакам сладолед
Со машки фактор само една инсеминација( и тоа по моја желба направена). Ивф -Докторот пиша препорака за директно на инвитро и ми рече со тоа нема да...
Ќе отидеш ама после 2масажи ќе ти стане досадно Желба ми е да имам забавен викенд :angel:
Па не знам како носат различни одлуки за иста дијагноза... Ние уште од октомври ја започнавме постапката за ваучер, но се уште не ни е одобрен. Супер...
Не би рекла. Во законот јасно стои дали мора да и го дадат или не остатокот од 2025. Со оглед и дека работам во тој сектор знам како стојат работите.
Кочо Рацин
Лага Лпм грицка сончоглед
Да е само таа..
10 10 e ama ne znae so saka
Од што може да е ова Дали е некој инфекција Ако знае некој и што да ставам
Па тоа, сега мојот живот е со неа, и не би сменила ни дел. :inlove: Мене искрено не ни ми е интересно да искочам, може на некоја музика овака, на...
Не биди Стојанка од фејсбук коментар. Те молам. Ако подобро прочиташ, Ивана е присилена да се дрогира, а потоа во таква состојба се снимани видеата....
6 10 е, ама јаде лук секој ден.
Separate names with a comma.