За жал немам услови за дома да е. Мора во градинка. Утре ќе морам да купам 193522пара ѓаки. Не бев спремана до толку :D
Како ќе ви биде ок, независно што си пишала ќе бидете двајцата само, демек нема други за да замерува, кога вие карактерно сте небо-земја, а тој па и...
Патронажна сестра те провери во градите? И моето се роди прилично малечко, 2900гр. . Првите дена му давав по 30мл на 3 часа, па намалив по еднаш...
Тоа сакав да кажам. Во денешно време жените водат повеќе сметка за хигиената за време на циклус отколку порано.
[ATTACH]ќе подарам
Вежбај пред огледало. Пробај да не се гледаш како ти туку како друга личност.
[SPOILER]
И мене ова ме интересира. Ништо од ова нема ниту во библијата, од секогаш ме интересирало од каде ни потекнуваат обичаите. Има за циклусот дека е...
И јас мислам дека станува збор за одмазда:(кој се согласува со мене нека стави лајк
Според мене, циклусот е природен процес и сметам дека ниту една жена не смее да си ,, забранува'' да влезе в црква. Не сметам дека жената е нечиста,...
Совет, ако одвикнуваш ако е можно дома да е, не соработуваат во градинкиве, ако си решена да тргаш не ставај повеќе пелена, ќе си носиш секаде алишта...
Ако добро сфатив и убаво објасни членката неа ја боли што некултурното однесување на свекрвата и забодување нос кадешто не треба, башка и пренесување...
Licno pojdete i ke vi zakazat,ne im funkcionira brojot
Девојки знае ли некоја игротека Штрк со кој кетеринг соработува? Што има во понудата за 5000 и дали е вкусно?
Да ама нема осет ако не го ставам јас не кажува. Ете денес 2 пати во гаќи еднаш во ноксир. 2 ден ни е од одвикнување. Во градинка му ставиле памперс...
Тост
Чувајте си се жени, куќата ќе се суреди здравјето не се враќа. Знам дека на тие жени со мало детенце им е најтешко ама барајте помош ако има од кого...
Мусака
Се полага ако поминеш прва фаза - административна селекција, но тука највеќе паѓаат како неуредни. Треба да имаш 100% пополнет профил, а без...
I kaj Zdenka sega rabotat mladi devojcinja
Separate names with a comma.