Viranto? Ona ima 6 godini neli ima rinostop sirup?
Како да се уништи подземно осило?
Здраво. Вчера земавме пинч машко кутре старо 45 дена. Ми требаат искуства се околу чување на вакво куче, колку време е потребно за да го научам на...
Разговарај со твоите, објасни им ја ситуацијата, ретко кој родител не би помогнал на своето дете. Макар само една соба да имаш кај нив секако ќе си...
[ATTACH]
Еве јас пак, две недели на училиште таман си реков супер две недели не се разболе ама вчера вечер се затна во носето почна да и тече, јас не знам...
Се праам од тоа шо го наброја :D. Е сеа земав и кокосово масло за да си ставам, барем да не ми биде толку сува.
Здраво ги продавам производите подолу. Сите се по 1000 денари освен седиштето 2000. Доколку ги земете и количката и седиштето и тракторот и балансот...
Многу, ама многу мразам енергетски вампири и оговарачи, значи не ги можам. Информ биро за секоја прдешка, дај бре, сериозно? А да се погледнеш себе?...
Прекрасен мирис на ванила и карамела. [ATTACH]
Сигурно менаџерот кога му го видел името рекол: "Овој мора да го потпишиме за мајтап". :rofl: [ATTACH] Иначе, Preston Lions се македонски клуб од...
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Леле добро утро, истите јадења низ цел балкан се јадат низ цел балкан, вау, колку зачудувачки. Не станува збор за некаков мит или лага, не бидете...
Баш пред некое време дознав дека веќе започнале со мерките за кои се зборуваше изминатите неколку страни, а за кои многумина бевме скептични. Не кај...
Separate names with a comma.