Уклучи рингла нека прегоре шо има и после со ножето шо оде со неа извади шо се всде оа со циф малце со мека страна на сунѓерот Цело нема да го...
Ве молам некој што посетувал курс во Семос да ме контактира со лична порака. Фала однапред
Точно. Нема веќе потенцијал никаде. Да си бидиме среќни со играчките и по некој fictional man повеќе се исплаќа, stress free environment. :D
Коа сме више на темава, реченица се започнуе со голема буква, а се завршува со точка...
Мене не , серклажот ми беше ставен во Хрватска, а се породив на ГАК. Презадоволна сум , мене ме породи д-р Маријан Шилев.
машинава има ли упатство?Сигурно е назначено во упатството на прво пуштање.Секој производител треба да го наведе тоа. :):)
Споделете како да ја пуштам? Бидејќи е нова дали треба прво празна?[ATTACH]
Јас подолг период престанав да враќам и на ,,zdr". Дури и таа скратеница почна да ме нервира, како некој задолжителен претходник на она што следи у...
[ATTACH]
Девојки тие што чекаат одговор од фондот ми рекоа дека среда другата недела ќе пуштаат одговор во емаил да си знаете ајде со среќа на сите :inlove:...
Па ок ако зборуваме за луѓе што никогаш не мрднале од селото, да се познава. Но искрено не гледам голема разлика и во луѓе кои цел живот не мрднале...
Јас не ставам цимет, не ми прави разлика кај гранките. Ама многу помага ако ставам слој од восок. Запали некоја свеќа, на чепкалка за уши земај од...
Јас ќе се шокирам ако всушност се покрени иницијатива за надвор од дејтинг аппс што не е само за очигледното туку со желба навистина да го запознаеш...
Дали работеше со персонален тренер? Дали има кој да ме упати помогне, нешто програма на почеток или мора со личен? Многу се нервирам ако треба да ги...
Сликни ако не ти е мака, може ќе се најде некое решение.
Искрени да бидеме, и тоа како се разликуваат луѓето од село. Не дека нема градски луѓе без манири. Ама некако имаат поинакви размислувања, дали дека...
Човекот како што го читам психа ќе го изеде од тоа да,, мора" девојка да има. Лутил не лутил се тој проблем во главата прво мора да си го реши. Маж...
Јас вакво имам на Електролукс [ATTACH]
Во сите градови во различен период е обуката? Знае некој? Бидејќи мене уште ми се немаат јавено, а бев прифатена.
Ставав, џабе..
Separate names with a comma.