4 месеци подоцна, уште чекам QC или Team lead да ме контактира да зборуваме што треба да се подобри во повиците а што не. Ќе биде, не оваа среда,...
Бакнување на знаме не е срање.
Немаат време родителите за воспитување, побитни им се пороците, трач журките, материјалните работи..., испуштени им се децата низ раце затоа и се...
Имам бордо кожна јакна, кафен црн и црвен капут :inlove: И уште многу шо едвај чекам да ги облечам :l: И капа си купив пред некој месец на Calvin...
Повели https://biserprom.com.mk/%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b0/?tour-search=&tax-tour-destination=&duration=&date=2026-09-26
Ti blagodaram:l:
Да е вљубен човек во тебе е руски рулет Зoшто никогаш не ќе знае што следи на ред Јас отсекогаш сум велел ти си најубав цвет :f: Правев се по бон...
Сакам да ти дадам втора шанса со тебе романсата е само фарса твојата љубов е ко бура силна мојата искрена тивка милна.. Moze nekoj da mi pomogne?...
Прават Метомакс во Штип со 100 % загарантирана дискреција.
Не е таа . Оваа е исто Тафталиџе на главна улица Теодосиј Гологанов кај Верото во близина.
Да моја грешка мислев понделник е денес:DСо среќа
Da vecer treba da primam stop inekcija vo 11 casot
Во градинка не дозволуваат никакво млеко да се носи.
И да се појави до петок ќе биде многу мал за пункција.Ти веќе во среда вечер ќе примиш стоп инекција за да не растат повеќе.Битно е да се квалитетни...
Zdravo devojki deneska bev na folikuometrija imam tri folikuli na leviot jajnik na desniot ne vide nisto doctorot vo petok e punkcijata Dali ima...
Стисни заби и издржи, моиве првите денови беа хорор, првиот ден 15 мин издржаа, бегале преку врата, удирале плачеле. Следните денови со плачење до...
Истоо, жими се, пореметени ќе да сме ние нешто... Под ќебе сум, со чорапи. Ми студи. Ама среќнаааа. Пред некој ден си ги средив мантилите...
Препорачајте ми ве молам агенција за еднодневна екскурзија до Врање (од Скопје)
Здраво, дали сеуште работи подружницата во Градска болница? И дали добро се сеќавам дека може со упатот за Институт за трансфузиона медицина да се...
Goodbye summertime sadness Hello autumn mania Жими се, ко биполарна сум со сезониве, секое лето депресија, како влагаме во тмурново ми доаѓа вољјата...
Separate names with a comma.