Касно е 2 години, јас го носев мојот месец два откога прооди, на 15 месеци негде.
Кај нас почнаа од трети роденден мислам дека се мали од втори, уште не се знаат толку и не си играат едно со друго.
[IMG] Преубав машки парфем. (го украдов од мм)
Зошто би носела "поклонче" за нешто што тие се платени да го прават ?!
Јас да прашам нешто поинакво. Дали им носите некогаш некое поклонче на негувателките? И какво, дали на сите или одделно. Како постапувате? За жал...
Е, кога е тенденциозно. Популистички чин за ловење политички поени пред камера. Среќа па го згрешила и целиот чин доби комична нота. Инаку станува...
[MEDIA]
Мали ми се некако за втор, кај нас канеа од 3ти, повеќето од 4ти. Ама ако ти е мерак може покани си што има врска, они секако си се дружат се знаат....
И јас на некој начин се тешам со тоа дека е период и минливо. Но за бебе е исто важно да биде и на подлога; да биде на меше ..и сл. Да може да се...
Да. Дали читаш поезија?
Види во concentrix ми излегуваа огласи дека бараат
Шо бара градоначалникот со лопатата натопорен со неговите гавази од општина т.е. партија на турвање темели на странски маркет, приватен бизнис кој...
Имаш пробано некои и кои се тие? Нека се и поскапи ама барем ефект да имаат...
Смееш
4 месеци подоцна, уште чекам QC или Team lead да ме контактира да зборуваме што треба да се подобри во повиците а што не. Ќе биде, не оваа среда,...
Бакнување на знаме не е срање.
Немаат време родителите за воспитување, побитни им се пороците, трач журките, материјалните работи..., испуштени им се децата низ раце затоа и се...
Имам бордо кожна јакна, кафен црн и црвен капут :inlove: И уште многу шо едвај чекам да ги облечам :l: И капа си купив пред некој месец на Calvin...
Повели https://biserprom.com.mk/%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b0/?tour-search=&tax-tour-destination=&duration=&date=2026-09-26
Ti blagodaram:l:
Separate names with a comma.