[MEDIA]
Не бидејќи не најдов сигурен орален хирург од тие што работат со седација, си размислив поубаво кај некој искусен хирург па стиснав заби и ставив. Не...
Јас не, ама блиска моја да. Пиши ми.
Ооо не. Имам историја јас, огуглана сум веќе, овој пат најлесно се соочив. Пред таа на почетокот на годината некако најтешко ми беше, заврши со...
А колку порничи има со спортски мотиви, колку холивудски филмови, спотови итн. сите овие го срамат спортот.. Разбирам за што се фатија и има смисла...
Какви игри играте со бебињата од 8-9месеци?:D кажете нешто интересно. Моево само сака да се пентари да стои, иде по кревет, се префрла од еден на...
да иста бев и еве почна од април оди но за жал така е тотално изгубив доверба(не ја ни стекнав нешто посебно), сакам да се смирам да пробам да...
Толку лошо и уморно што би сакала да можев некако да го прескокнам овој период од животов... колку ќе трае? денови? месеци? можеби години... а сакам...
Види ако више се сликаш гол(а), сликај се, твоја работа, јебига. Ама барем не го срами спортот и сите жени во спортот што со години се...
Продавам iPhone 14 pro gold 128gb. Во одлична состојба, без гребнатинка, ништо не е менувано по него, се работи идеално. Battery health 73%. Цена...
Благодарам
Sto e so ebaniov retardiran svet da mi objasni nekoj? Vi smeta Sidney Swiney wwwooow prv pat ste videle polugola zena :?: kao vi se otvoril moralniot...
30/30 Јавувачот - Крис Картер 5/5 Предизвикот за 2026-та е остварен :party: Има уште 3 месеци... тешко дека 2026-та ке ја победи 2020 - та... 53/30...
Дали има некој со Хепатитис Б да правел инвитро, ако може нека ми пише ЛП
Извештајот мора да и биде со шифра Z92.1,инаку нема да и дадат.
Знам за која ми викаш, ми текна. Во зградава кај Октај фризерот и Френдс кафичот. Фала ти. Јас имам 3-4 пати добиено покана за 1ви и 2ри роденден...
Не, извештај од трансфузиолог да препише па тогаш матичниот дава рецепт во аптека носиш и копија од извештајот
Јас еднаш ставив кафе. Дали е исправно не знам, дали ќе има некој фидбек, исто не знам. Ама па зошто да не. На моево дете да не ги урочам ептен се...
Separate names with a comma.