Нила дефинитивно
Сега видов, нека биде темата: Утринско кафе. :yawn:
Класик компани мислам . Има доста често, картата мислам е 90 ден. во еден правец.
По оваа логика како Италијанците ги правеле сосовите пред да бидат донесени доматите ? И Турците да не ги донеле сите овие јадења со нив кога...
Песната со која Македонија ќе настапи на Детската Евровизија 2026 година [MEDIA]
Лутината најмногу го јаде, тој што си ја носи во себе! :envy:
Го допирам еве, не плаче на допирот. Се смири заспа и пак се разбуди…
Не си имала мака изгледа, а дека има ефект има, само квалитетен избор треба :)
Мака ми е од глобалнава пропаганда за Магнезиум. |(
Возиш на автопат, ограничување на брзината е 80... а се нарекува автомат и за тоа се плаќа патарина...
Nila, или пробај го Персил бејби.
Јас не би ја менувала одлуката и би ја продолжила адаптацијата од проста причина што кога тогаш ќе мора да се навикне. На 5 години може да биде и...
Nila или Violeta baby ? Кој е подобар за новороденче? Со првото користев Фрош но не ми се допаѓа мирисот...
хроника
Посвежиот август кој го прогнозираше Славчо Попоски почна на 24-ти септември.:inlove:
42 394
330
Мајка почекај, многу е мало бебето... не мора да значи дека е од млекото. Во состав на комбиотик поготово има и пробиотик. Не е препорачливо...
Некако тие што се доселиле у град од село највише хејтаат и нејќат дечковци/девојки од село. Смањете доживљај.
Секогаш сети се на мене ! Кога родив јас , ќе останеш трудна и ќе родиш и ти. Само добар доктор што ќе те води низ цел процес и добра терапија. Не се...
Separate names with a comma.