Дали земаш магнезиум или магнезиум форте и колку кесички на ден, е сосема коректно прашање кај луѓе 30+ на прв дејт. Сабајле станав од кревет...
You are not gonna believe this, и во селото имаш горно маало и долно маало, и тука имаш очи вадење :D
Јас го земам на Health Aid.. совршенство!!
Izvini devojko ama ne moze nie random lugje na forumov da ti kazeme kaj da se vrabotis, a kade ne. Sekoj ima razlicno iskustvo na istoto rabotno...
Девојки, во Еурофарм го има микроскопот за следење овулација за повеќекратна употреба, да знаете ако на некоја и треба :f: Чини 1083ден.
Мајки што сте се пораѓале во Систина, кажете ми колкава е торбата што се добива на подарок, дали може подоцна да се користи за чување на пелени и...
[ATTACH]
Во нашата се јавуваат и за најобични глупости. Плаче, не сака да спие, вака прави, така прави. Може игра улога што сме помал град и знаат дека скоро...
Женски каде да најдам бела трака/машна за девојче за прв роденден? Ми треба нешто ненападно, неќам тулови, огромни машни, торти на главата. Нешто...
A kje mozes da mi pratis link od booking ili od nekoja agencija sto ja nudi, so koja idese ti? Da prasam za cena, i kolku bea odprilika cena na...
Моето само што тргна. А после адаптација нема зошто да плачат ако се здрави, големото пример не ми се јавиле да го земам никогаш.
Ишкање на мувата од капата тема малограѓанство левел само Скопје е град у државава, чиниш од другите градови не серат против селаните називајки ги...
исто и јас така спијам и те разбирам :D посебни чорапи за спиење обавезно
Моево само заспива од 2-3 месеци, има моменти кога заспива со цицање али претежно сам заспива, го легнувам до мене на спална, со цуцлата во уста, ќе...
Дојран? Таму мислев баби и дедовци има останато само.. Ај Струмица се имотни и има многу жители ама Дојран. Кочани е отсекогаш познат град по...
моето од 7 месеци почна само да заспива, неколку заспивања со нишкања ми плачеше и не сакаше да заспие и почнав да ја спуштам на кревет до мене за да...
Почна сезоната пиџамите во чорапите :rofl: Ретко кој може де ме разбере, по дома ми се смеат ама така спијам, не можам да смрзнувам
U Skopje se najzatucani i najmnogu se interesiraat za tugj zivot, i toa najmnogu od 80-te generacii se takvi, od ponovite ne bash.
Not great, not terrible.
Тоа не им дава право на оние од Скопје да напаѓаат небаре имаат кралска крв. Затуцани има секаде, дури и во Скопјемце @Asparagus
Separate names with a comma.