Денес зедов Health, да ги потрошам па ќе пробам на Now. Од Now се што сум пробала било добро.
Меѓу сите сенки, ти си мојот зрак:*:
Неотворени тропалки и глодалки. На Chicco и Fisher-Price по 200ден, останатите по 100ден. Чашка Canpol 100ден. Сет чашки за играње во бања 500ден.
:puke: Бурек со месо или сирење?
Ги немам пиeно на Health, ама ги видов сега на гугл, големината е таа, скоро иста со Now. :(
Јас ја мијам заедно со мене, ја оставам сама да го земе сапунот, да се трие, па четка за заби, става паста.. како игра ѝ правам и ѝ давам малку...
Епа можеби до среда ке има инфо,за комисија сигурна сум дека имаше денеска
peekaboophotography.mk За два поводи не има сликано, презадоволна сум.
Дали го имаш пробано на Health Aid? Дали има разлика? Јас колку што се сеќавам беа големи апчињата или грешка сум. Пред некоја година мм земаше ама...
Големиот има 5г. одма се навикна, од прв ден, солза не пуштил, малото е 4г. уште плаче, живци немам, не сака ни доручек да јаде, оди со плачење, нд...
Јас го земам на Health Aid, супер ми е
Јас минатата недела поднесов но уште чекам ми рекоа среда ќе има одговор
Ќе ти дојдам вечер, химната, се знае. :l: Дали би издржал да ти пее Спасен на увце?
Ко можел Мицко можеш и ти премиер да бидиш.
Може ли инфо за клексаните,од кого треба да имам рецепта ?од матичен или секако од трансфузиолог? И кога закажувате термин?(ако е потребно...
Zdravo, mi ostanaa 23 clexane 0.4, 50 den. parche, dokolku nekoj ima potreba neka mi pishe.
До кога пиевте фолна?
Имам спиење. Твоја омилена песна од Спасен Силјаноски? (poolparty)
[ATTACH]
Не знам, сакам да верувам дека им е многу подобро отколку тука, дека ништо не ги боли и имаат мир и дека гледаат од горе колку ни недостасуваат. :u:...
Separate names with a comma.