Се среди ли барем? И јас треба прераспределба за пиење да направам се зафркнав со Анафоликот кога ги зедов се збунав го испив во 23 часот и сега...
Od koja nedela se pravi vaginalen pregled?
Многу убав филм Преубав,би го гледала и 10 пати
Еден ден ќе биде се поразлично само издржи Пишувај,викај,искажи се,биди гневна,биди нервозна Ќе помине Секогаш сум била добра личност Иако...
Здраво Денес ми е 8 ден од трансфер од 6тиот ден почна по малку кафеав исцедок(оскундо) го имам сеуште… Примам Утрогестан,Аспирин и почнав од вчера...
Во кој хотел бевте некоја препорака освен Радика?!
Крајот а и целиот филм не е за емотивни типови. Девојката се сложувам премногу непотребни фасциални експресии, но можеби и замислата била таква...
@koritsaki ја купив хидро кремата, ми се допадна што е лесна на лице, ама дали после нанесување го чувствуваш како затегнато лицето додека упие, или...
Леле мојата се смее веќе некое време нема поубаво. Првата насмевка беше за вујко и … никогаш нема да заборавам ја зема во раце брат ми и така нежно...
Majki, imate info za gradinki vo Kisela Voda, konkretno kaj Sampionce? Na 9 meseci ke pocneme so gradinka.
Ова ради нас македонците сигурно :D Не сум го прашала маж ми одамна за цена, а и залихи правиме и не сум приметила. Ама пак се исплати, сите други...
Баш добро го спои сето. Би додала дека народот ни е вечно скаран со скептицизмот, критиката и етиката. Индивидуа што нема здрава морална основа и...
Ги поскапеа Вигантолот, сега се околу 280 денари :)
На сите препорачувам оризова вода, кај моите многу помага за стомачни вируси. Вкусот е исти како обична вода само е побела и нема да примети. А за...
Онлајн може ама треба испринтани да ти се со потпис и печат од банката.
Enterofuril sirup e antibiotik taka? Kolku ml davas, t.e kolku god e tvoeto?
Па платен паркинг баш до автобуската е
И јас на бејби спа никогаш не би однела бебе, не сум простичка ама ми е тотална перална за пари и скроз неприродна поза за бебето со тоа гумата околу...
Во ред можеби немало реагенси на клиника, што е чест случај меѓутоа во секоја друга приватна лабораторија сте можеле а не праќање примероци надвор од...
Еден рестарт,почеток на позитивни работи ако може.
Separate names with a comma.