Сега скоро се појави вест за донор на сперма од Данска за кој било откриено дека носи патогена мутација во TP53 ген која е поврзан со појава на...
[ATTACH]
Kaj nas bese takva igra dolgo vreme. Si igrase so ligavkata,ke si ja frli preku liceto i preta kako zaklano. Ke pomine period e. Moeto mnogu se...
Незнам дали сум на право место ама дали можеби сте салавеле роденден на дете на базен или па сте присуствувале? Поканети сме, ама мојава е доста...
Јас па од галенска аптека купив спреј со чили и ми помогна против опаѓање на косата а многу ми паѓаше гледам и ми ја згусна. Само што проблемот е што...
Vo red vi blagodaram mnogu Uste edno prasanje magnesium pijam so vitamin b6 od solgar,da zemam i magnesium?
325
Искрено, за тие пари подобра е Турција. Грција е поскапа и тоа all inclusive низ нос ќе ти излезе со доплаќањето. Ако веќе сакаш Грција, мои...
Тестот е валиден само првите 10 мин.
Кај нас па до сега ни градинка, ни група, ни време имаат скратено поради болести и немање персонал. Како се снаоѓаат, не знам. Вака се 4 воспитувачки...
[ATTACH] Најдобар без сулфати
За жал, јас не можам да знам дали ќе ги имаш или не. Појди си на лекар, за да не се стресираш без потреба. Во меѓувреме, земај и магнезиум, многу е...
Девојки ПОМАГАЈТЕ, последна менструација 14ти Ноември, незаштитен однос на 29ти ноември. Менструација немам сеуште. Вчера правев тест попладне не со...
Не е верена, има преглуп пост, кажав ДА и името на некоја продавница за накит.
Одлично комбо е, ама претераа со цени. Порано двете ги земав за илјадарка, сега само третманот е 1095. Се прецениле малку. Се мислам уште дали да го...
Можи
А кога го омаловажуваа нонстоп дека е неспособен Умут убо ти беше?
Separate names with a comma.