Бебка почн да спие во креветче преку ден, ја спремам сега во спална на деугото креветче за навечер па он нема да има веќе изговор дека е тесно на...
Советите повеќе ми беа за навикнување на здравствениот систем овде. Ама тоа веројатно мора прво да се искуси, па после другото :tmi:. Особено по...
Имаме синтетичка играчка мачка и цело попладне ја пееме "Моето маче" од Дарко Биберко. Нели очи, уши, мустаќи... Вечерва бањам дете, сушам коса со...
Бејби уште не го пресели во спална... одма да го вратиш ич да не го жалиш нека се навикне нека спие со вас. Не бе јас себе само се жалам више никој...
[MEDIA]
Кое млеко го купуваш?
Затоа никој не сака да работи во маркет, особено младите зашто некој купувач ко тебе мисли дека е Бог и дека ќе може да ги гази продавачките. Што...
Трет скок дрма јако :D Дневни дремки по пола саат. Вечерно успивање трае со саати.. Еве 2 ипол саати се мачи да заспие ама не се откажувам... Ме теши...
Гостилница Крчма, булевар Теодосиј Гологанов. Вршат и достава до дома мислам. Имаш скара, пилиња, пици, пастрмајлии со сите придружни салтанати....
И јас ја одбив скоро на иста возраст и заспиваме така што и пејам песнички и се гупкаме. На почеток и требаше подолго време и зошто моите се...
Mene mi bese Feritiin 6 i zatoa primav infuzija dega 2 meseci posle infuzijata malku pomalku mi opaga, drugata nedela imam termin kaj ginekolog se...
Така ми беше со првото. До 3 години го доев се исушив на 40 кила дојдов а висока сум не сум ниска. Јадев ама џабе како ништо да не е доволно ништо не...
Ресторан Сладолед од чоколадо или сладолед од јагода
И мене ми е потечна и да, така се сеќавам и со првото ми беше дури и на секоја контракција трчав во тоалет
И јас качувам. Откако се породив, си бев супер...ама почнав да качувам после првиот месец, еве три поминаа, мислам никогаш волку дебела не сум била...
Скопје
Мојата буквално додека не искочи од мене не застана со мрдање. На пауза од контракции, место одмор имав удари од неа. А за столицата. Пред да отидам...
Само јас ли качувам? :worried: Проверете крвна слика, железо да не не е океј.
Не можам да ја опишам хемијата што ја има помеѓу нас, нешто што не се опишува никаде, нешто посилно од се... само сакам да сме заедно, ти си се што...
Зошто не сте сите задоволни од Роберт? Дали е поради неговиот однос и/или резултатот не ви се допаѓа?
Separate names with a comma.