И Стокомак веќе не е Стокомак. Даваат цедалка на акција, одам да ја купам рано сабајле на денот од кога ја ставија, снемало. :| Добро, ајде дошле...
Цели листи на броеви им даваат по општини што треба да им се јават за анкети. Не ми се јавиле исти гласови досега со исти прашања за анкети.
Проверете во Аптека Промедика во Центар, спроти централната НЛБ Банка или во аптеката во склоп на Систина.
Сакам да не ми е досадно. Не сакам да ми е досадно.
Сакам одмор од 1 месец некаде на плажа без многу луѓе или планина. Не сакам кога во пекара тетките ги фаќаат производите со гола рака, наместо со...
Ниеден Ајфон немал опција за мемориска картичка.
Класичните се такви.
50 денари.
Ставате ли маслиново масло, цимет и друго во кашите ? Кога воведувате месо, млечни производи?
Од ноември до сега, имам заштедено околу 1.000€. Знам да штедам, но знам и да трошам на нешто што се исплати да трошиш. 8)
Дали до сега сте пржеле листови од спанаќ? Некој искуство со ова?
Свети Трифун, пооптимистичен празник ми е одколку Валентајн.
Св. Трифун. Валентајн не е наш празник.
Околу 13 евра беше.
Па и кај тебе некој познат или близок им го дал бројот. Иначе како. Заработуваат од тоа колку пати ќе се јават, ама не треба на ист човек по 6...
Му кажуваш во очи.
Predoperativnite mora vo zan mitrev ako se operirate tamu. Jas Kompjuterska tomografija napraviv vo druga klinika 5000den no koga go nosev CD-to mi...
Различниот менталитет кон здравјето / физичката активност нема врска со левелот на корупција во државата, затоа што еве ти живееш во странство, а...
Zdravo kade mozam da najdam fentanilski lepenki?
Колку што знам, треба да се побара благослов од отец....да.
Separate names with a comma.