Мајки дали се пие чај од жалфија додека трае прекинот или мора целосно да се одбие детето па после да се напиеш?
Здраво девојки! Шо носевте или шо планирате да носите со вас за во Плодност? Читав дека ништо не треба освен полнач за телефон ама не ми се ризикува...
За какво мито зборуваш жити Бога ? Јас би дала од моја лична желба.
Девојки имам едно прашање во врска со силиконските брадавици. Бебе е 6 дена и е цело време на гради. Мене брадавиците убаво ми испаѓаат но многу...
Feminki pravev denes beta na 13 den od transfer. Pozitivna e megjutoa e 26.3 doktorot rece da povtoram vo vtornik. Dali steimale vakvo iskustvo da se...
A ti smetas deka otvoranje na lazno boleduvanje ne e greska? Mozat itekako da te izbrkaat dokolku uspeat da dokazat deka si na lazno boleduvanje,ako...
Ги нема ни во Грчка веќе година дена, ги барав минатата недела
Da druga garnitura na vmro, ama bese I ostana samo predlog, kako I ova sega
Има родители кои немаат да им купат тетратки на децата, а не па да даваат пари за поклон. Ај да е едно дете. А што да кажат оние кои имаат 3 деца?...
Освен ако протоците на ехо не налагаат, вака резултатите изгледаат ок за тие недели, до 2000 д димери се ок
Јас пред неколку години аплицирав во Април (баш почеток беше), а фирмата ми е отворена во Септември. Па сега вие видете колку сме чекале. А и од...
Јас ќе го вадам во кратки, или евентуално шпикозни ама најтенки што можи и да се отворени долу кај стопалата. Капи нараквици такви работи не иди во...
Бидејќи тоа би требало да го прават без некоја дополнителна мотивација? Твоево опишано е буквално мито. Ако сакам да ми го сака и почитува детето,...
Ne , so moi... imavme 8 izvadeno 2 j/k 3 dnevni vrateni fateno samo edno i drugite gi cekavme do 5 dnevni ama ne gi bidna :( inaku prva stimulacija...
So donirani jajni kletki ste?
Денес родителите за мито за поголеми оценки си ја даваат душата. На факултетите ги полнат професорите за децата да им завршат факултет со нула...
Jas sum 43 godini i eve fala na Boga bremena sum 3 ti mesec so invitro praveno vo Plodnost.
Мојот син (11год) пред точно две недели доби осип. Имаше неколку брунчиња на нозете, на раце скоро па ич и на тело, пазувите му беа повеќе иссипани и...
Zdravo, znaete li kako da gi izbrisam kontaktite od gmail sto mi gi dava vo kontakti. Probav gi izbrisav akauntite od gmail sto gi imav zacivano no...
Можно е и тоа како. Коксаки е доста опасен вирус. Од него како што знае да падне имунитет, после многу тешко опоравување.
Separate names with a comma.