Нема. Да имаше бар грст луѓе кадарни, немаше да сме трета земја во Европа по број на фемициди. Брука е кај живееме.
[ATTACH]
Зошто насловот е Мајка и ќерка загинаа небаре ги згази автобус кога станува збор за убиство на дете од страна на мајката?
Ти сакаш ама ке ти донесат цела чоколадна торта. Сакам да идам во Токио
Ти прашуваше за тие од Лореал и сега глеам си ги купила :rofl: Ај кажи какви ќе бидат :rofl:
[ATTACH] [ATTACH]
Сега таа швалеркста треба да е луда да остане со него,а ке остане
Девојки предложете студио во Скопје за микродермоабразија? Или некаде каде што прават добри третмани за осетлива кожа?
Нашата градинка е шест недели затворена и јас имам шест недели одмор од работа и таман е. Значи ниту една градинка не би требало да е затворена...
Некои луѓе кога идат на популарна дестинација ко на пр. Париз се облекуваат како да му рекле на chatgpt да ги облече како парижани и лично мене ми е...
Eve ista firma, mozebi smenile i samo ime ?...
Прв пат дојдоа кај мене :rofl::rofl::rofl: Не сакав сцени да праам, си викав може стварно се од Водафон, затоа прашував тука :rofl:. Е сега едвај ќе...
Не помага јува. Е вака само на инфузија ми помагало... со тоа шо јас и повраќање имам... (facepalm) Многу мислат низок притисок легни поспиј ама...
Како може градинка да е затворена? :| Кој ги чува децата ако родителите се на работа?
Сакаш ама немаш доволно финансии :$ Сакам да не јадам толку многу благо :x
А немаш можност да одложиш за нареден месец.Јас еднаш на 4ти ден почнав исто добив во петок.Имав негативен резултат
Од времето е, нагло затоплува, бар мене секогаш ми влијае и како пијана знам да бидам, а пред да заврне, тотално ме бутка и ми се спие :drunk: среќа...
Заникаде е, имам и вртоглавици некогаш, а некогаш па и нормален ми е, ама не се трпи сега 3 дена е ужасно. Ниту солено, ниту електролити, ниту кока...
Таквите "водафонци'' и кај нас доаѓаат често :D. Старте од зграда си направат муабет фино лепо со нив накрј ги откачат . Додека пак пред неколку...
Separate names with a comma.