7, ако нема убав глас или ме нервира :D 10 е ама нема некои kinks за в кревет туку само стандард :smoke:
Да се приклучам на листата дете со џумка на главата (facepalm):lol::sweat: Вчера се удри на ивица и баш има линија отечена на чело Плачеше ама не...
10, цела корпа пуканки во кино само за мене :D 10 е ама пее додека се тушира?
Kaj mene nema poftorno kasnat
Каква вреќа за спиење би одговарало за 4 м бебе? Со ногавици или целосна , со мобилни ракави? И дали сте задоволни од Нанам , точно кој модел
Овие се само за дома или можам и на тераса?
10, да бидеме благодарни што има каде да се живее оти многу немаат. 10 е ама не сака филмови?
Тоа метилиран б12 треба да е препишано или може кој сака да го пие? Читам за него, многу придобивки има.
Impatiens- vodenika edno godisni se cvetat celo leto ne sakaat sonce
Цел живот повеќе сум била со мајка ми. Едноставно татко ми бил тука ама емоционално недостапен некако. Сега кога пораснав сфатив колку недостатоци...
Препорака за цвеќиња домашни што не сакаат многу сонце? Тука каде што живеам нема многу сончеви денови па не ми успеваат :(
Побарај ја на Инста metafora_psihoterapija, мене во неколку наврати многу ми има помогнато.
[MEDIA]
Со упат од матичен до трансфузиологија, таму се боцкаш со резултатите докторот ти прави извештај со извештајот одиш кај матичниот каде што ти ги...
Последниов период ко од поплава исфрлена сум. Ни лето ми се виде саглам ни ништо. Налет све мораше и панични напади да добијам… Нешто шо мислев дека...
Имам имаш ли паметен часовник?
Податоци
0 10 е ама сака со неговите да живеете во иста куќа
Не знам дали само јас имам вакво искуство... Долго време не одев во Стокомак заради купени производи што биле расипани ( иако купени и отворени во...
До крај премама, дури си продолжив со доење да пијам.
Separate names with a comma.