Дали некоја ја пробала кремата на фрезидерм за темни подочни ци?
[ATTACH]
Се надевам не сум ви досадна со муабетиве :wasntme: Имате 10 before the end книги испланирано? Размислувам, можеби ако си испланирам однапред, барем...
Здраво, 32 недела сум. При движење осекам болка во препони дали е нормално?
Јас правев само приска, резултатот испадна со среден ризик и ми препорачуваа дополнителни испитувања а на ехо се' беше во ред. Дека приската е главно...
Син ми е 9год. Давам Вигантол и вит. С. Дали нешто давате плус?
Здраво денес забележаф кафено под дојките ме иритира имам 21година и ово го забележаф прф пат да мисе кафени дојките што ли значи а немам никакви...
I ova se go pravam posle transfer?
Јас го пиев зошто ми беше препорачано, прашај др. ама мислам може и без препорака, не сум сигурна.
Мој совет е да одиш на второ мислење за ова. Со претходната бременост не се сеќавам што точно беше со срцето на бебето и матичната ми препорача да...
Како ви оди адаптацијата во 1во одд ....
2-, boring :yawn: 10 e ама јаде со отворена уста
Маргарин :D Магично поминуваат модринките.
Just baby steps, girl. One by one. Breathe. You got this!
Јас користам Ретинал на Geek&Gorgeous. Сам по себе не знам дали има некои резултати, зашто го мешам и со други серуми, ама после скоро година дена...
7, ако нема убав глас или ме нервира :D 10 е ама нема некои kinks за в кревет туку само стандард :smoke:
Да се приклучам на листата дете со џумка на главата (facepalm):lol::sweat: Вчера се удри на ивица и баш има линија отечена на чело Плачеше ама не...
10, цела корпа пуканки во кино само за мене :D 10 е ама пее додека се тушира?
Kaj mene nema poftorno kasnat
Каква вреќа за спиење би одговарало за 4 м бебе? Со ногавици или целосна , со мобилни ракави? И дали сте задоволни од Нанам , точно кој модел
Separate names with a comma.