[ATTACH]
Дали испитувала некоја скоро Д3, фолна, Б12, тироидни антитела со упат од матичен гинеколог? Бев на интернист и не сакаше да ми даде упат за ништо,...
:sun: [MEDIA]
Дали знаете зошто имам проблем за да уплаќам онлјан на транскација преку комерцијална? Имам и oneID, и Мтокен...пробав да активирам преку страната и...
Јас ја имав оваа инфекција во 13та недела. Ми препишаа антибиотик амоксиклав и urimanoza forte. И со една доза ми се исчисти инфекцијата
Морам да признаам дека вакви предизвици ја вадат бубалицата од мене. :D Fall challenge се вика. На ГР апликацијата стисни на My books, потоа на...
ОДВИНИ СЕ ОД КОЦКАЊЕ ДЕНЕСКА ПРОЧИТАЈ ЈА ВИСТИНАТА! https://www.quitgamblingnow.info
Ima li nekoj koj nudi rabota vo svajcarija da mi pise vo lp
Знам. И планирам да пријавам. Сакав да пишам и тука за да споделам искуство зошто не е играчка тоа што се случува.
255
Можеш да пријавиш во санитарна инспекција Јас немам такво искуство
Замија,сансеверија
260
Тек сега почнува журката. Скроз нормално е, исто се движело и до сега, ама сега има поголема сила и повеќе го осеќаш.
Скроз нормално, го успиваш кога се движиш, а кога ти си мирна се буди
Скроз нормално. Живо здраво дете. Додека искочи беше таква мојата.
[MEDIA]
Ништо не знам, треба да прочепкам какви предизвици се тоа, букмаркиња, имам за учење. :D
Нас ни се дешаваше исто со бањањето. Откако е роден ужива во вода и наеднаш преку ноќ почна да вришти кога дојде ред за бањање. Си седеше во...
Separate names with a comma.