Доколку е помината овулацијата па си се напила апче , апчето нема ефект.
Добровечер на сите Ако може некој да препорача доктор за филер во јаболчници ( образи ) а да тоа изгледа природно не како вонземјанин Фала
Се потам премногу, склет ме фаќа многу, апетит машала имам, сечена и шиена сум... На нога од прв ден, раната намали со болка,работам низ дома,...
Ќе си фатиш врски во оваа чудесна наша држава така оди. :rofl:
Vibboo. Има од 0-12, таа ја користиме уште. Таа со ногавички мислам е 6-12.
Господ напомош, само термин да се најди
Како се породи? Обично после царски вака е од анестезијата. Офф извини си пишала природно. Јас ни во болница а и дома немав апетит, исто природно, во...
Само кога спијам не јадам! :envy:
Да јас немав со двете апетит, буквално ми се гадеше од се како да бев на почеток од бременост. Јас нит сечена нит шиена значи никаква мака освен тоа...
Ајде, како ќе направиме нешто колективно? Да протестираме? Двајца без тројца ќе бидеме на протест баш ради размислувањето на македончето "not my...
Mrazam koga se simplificiraat raboti sto se kompleksni a ne gi razbiraat poveketo, ne znam dali e ego vo prasanje da se bide vo pravo ili cista...
Ништо нема да се смени со тоа. Додека оставаме и чекаме некој друг да направи нешто, работите стојат во место. Потребно е колективно делување.
Мајки породени природно, како се чувствувате? Јас сум супер, на нога, работам низ дома, раната престана да ме боли и пецка, реално уште и во болница...
Јас го имам истово и многу е силен мирисот не би рекла дека доминира кокос, но според мене можеш со тие пари нешто многу поубаво да си купиш многу...
Daj boze da e taka Utre da mi kazat deka se oplodila :sun:
Многупати ги има во текот на денот, буквално на секои 20-30 минути. Карта ти е 90 ден. во еден правец, нема повратна. Во недела немаш автобуси....
Предлог паста за заби за 4 годишно дете? @Annath @Spidy
Додека не земе некој родител правда во свои раце са им пресуди.
Тоа што не си мрдаат газ е веќе друга политика, ама за секој тежок случај сите државна ја бараат.
Не може да се НАЈДОБРИ ако ги мрзи да мрднат газовите? Нема везе, да не се навраќаме на темата :)))
Separate names with a comma.