Мислам дека за Шеин нема уште. Ама ќе воведат бе овие кај да е..
за грицкање чипс
Не е до вежбањето, тоа е поспедно и служи само како помагало. Се е до калориите и спиењето. Ако завршиш во дефицит ќе слабееш, ако спиеш доволно и на...
Chat
Pred da se pravi invitroto dali vo bolnicata se nosea rezultstite od hepatitit zaedno so brisevite I pap testot?
[MEDIA]
Нормални се, не се паничи. Гледај да одмараш, позитивни мисли, не прави нагли потези со станување(ако имаш болка) слушај си го телото и најбитно од...
Јас на моите деца за млечни заби од секогаш користев тут мус. Не е паста, ама превентивно, и ја препорачувам на сите. Не пени многу, а има избор на...
Да, скроз нормални.
Здраво, дали некој може да ми каже освен отпусно писмо кои други документи треба да се однесат кај матичниот гинеколог за да се отвори породилното?
Си бил и знаеш историја па дрвиш глупости.
Значи нормални се минимални како ментруални болки?, мене ми се јавуваат навечер и се исплашив зошто уште не сум била на гинеколог, 4+5 дена…
Види на Фејсбук му излегува некоја група за економски факултет и таму продаваат книги Често ја има и оваа можеби некој ја нема уште продадено, а...
Ova bilo pred 9 godini, sega gips karton pomegju stanovi i sobi kaj zeleznicka prvata zgrada. Neznam kako e sega so rokovite, a ovde nikoj nisto nema...
Избори следат мора да седи и да биде послушен.
Многу ти се воспалени или што па те праќаат? Јака ти е болката? Сега и промената на време влијае, јас два дена бев со главоболка ама знам од што ми е.
Ние имаме стан од КатКостов, пред скоро 9 години и сме презадоволни. Станот беше веќе готов, направивме преддоговор па со него во банка. Квалитетно е...
Не верувам дека излегле со намера да му го бојкотираат говорот. На толку лижење кај Трамп, ова би било пуцање у чело, башка никаде немаат...
Чет....
Не ја полни многу машината
Separate names with a comma.