Јас не следев табели :tmi: само внимавав за јајцето, медот, сол да не давам до 1год, шеќери исто и тоа е тоа :D аа да, и само глутен видов...
Пред тоа беше по 1.5 буден помеѓу дремки, а на последната го оставав по 2/2.5 максимум. Ама сега откако сме 5+ месеци му се зголеми прозор на будност...
Koja cena e programata?
@SummerGirl извади си и пресели се на море... Тоа е мојот бизнис план... :D Иначе, дај бе кажете некој дуќан за рачни саати, може и онлајн? Сакам...
Клише ама, добро здравје. :wasntme:
Женче веќе на знам ни што ме фаќа ни што ме здоболува:D Кај и да се пипнам нешто ќе заболи верувај:lol:
@Mishela фала за препораката за ББ кремата од Пурито, бројчето погодено :inlove: баш убаво "ми легна" на лице, лесна е, покривна и убав фактор има,...
Мојот не до толку, ама битно знае да се исконтролира да ги има јас кога ги неам. А му се има десено 2 пати да ми ја даде за заспивање кога му...
Може двојно државјанство. Треба да имаш Б1 сертификат и Лебен и дојчланд. Мислам дека така се вика тоа. За другите документи не знам. Ова ми го кажа...
Не
[ATTACH]
А помеѓу другите колку време сте будни?
Преморот во глава ти вика од кој прозор да се фрлам.:rofl:
Шо разлика има меѓу истакнат член, популарен, активен?
Па лани летото воведоа двојно државјанство...:wasntme:
Малку ми е глупо прашањето, но.. Првпат ќе одиме со тодлер на одмор. Е сега, како преживувате вие кои имате Тарзан дете? Значи преактивно, трча,...
Таман работа, така си е. Ама ете јас ја нудев на 2 саати и освен таа неделата кога утнав работи и другите недели не качуваше како што зборат по 25-30...
Дааа во 7ми месец ми се случи страшен грч во сред ноќ, цела недела ме болеше листот на ногата ептен испаничив. Земав магнезиум гел од зњгин и мачкав...
Да мене стално така ми се случува.
Separate names with a comma.