265
Не знам, може треба и испитување некое претходно пред анестезија. @gjoker4e мора ти да се преплашиш прво, за таа да се преплаши. Мојава е голема...
Еве до 39.1 стигна. Бевме и на доктор, нема вирус, некоја настинка е веројатно, ќе пие сируп само. А вака доста весел е на таа температура (fingers)
Сенида има 2-3 ок песни, но не е топ. Просечна.
Гледам пред некој ден протест на луѓето од куманово шо си работеле авганистан и имаше една женичка му го напика на овие од ујп. Замисли во сиот памет...
Ништо не разбрав од напишаново ама зошто пие млеко на 2.5 години? Смени му млеко со оброк да видиш дали ќе јаде повеќе. Ако деновиве повраќа може...
ФрендофДороти-разочарување на годината.:u: Јас и Бошка-другарки на годината и форевр:D
Порта Скопје (новите згради кај паркингот што беше карши Ист гејт) дали знаете која цена се движат становите за квадрат? Околу 60 м2 стан.
ламинат, плочки, стакло, мебел.
Токму така. Од една страна е Роман Полански во негов прајм, од друга кој и да е, и сега ќе ce докажуваме чиј филм бил подобар. Не проценувам филмови...
А номинациите кој ќе ги прави?
Фала ти што сподели. :l: Не сака во количка да лежи во корпата. Во транспортер не сака, тесно му е веќе, и дека наоблечен, ич неќи. И неможам ни да...
Zdravoo , dali ima nekoja shto so prvoto se porodila so carski a so vtoroto prirodo , kolku razlika bilo izmegju dvete bremenosti (najmala), ako da...
Кој е модератор на темава? Дали ќе може да се стави анкета за најдобар хорор за 2025? :angel::?:
тестови и полигон од сам себе зависат а више градска пола пола прв пат рачунај паѓаш е веќе 3 пат не зависи од тебе
Стружанка / памук пале
Ти благодарам, повели: Готово лиснато тесто се сече на 6 правоаголници. Се засекува секој правоаголник отприлика на 1 цм од рабовите (за да може...
Tnx за изборов ама no, no, no :mm: :worried:
Да гелчето ќе потсмири со хијалурон е и афта да е ке го смири помалку. Ако е заб честитки! Нема ќерка ми ниедно уште не знам како изгледа на почеток...
Јас користам на хип, три четири лажици во малку провриена водичка и одма згуснува, потоа го мешам со зеленчук или овошје
Separate names with a comma.