Имењачке, имам успешна инсеминација со близнаци од кај доктор Трајковски! Немам живородено, но тоа не го менува фактот дека успеав кај докторот со...
Ми требаат книги од Фројд било на македонски или на српски. Ако има некој нека сподели
@Bluegirll не е тоа морков туку бета каротен. Состојка која ја има и во морковот.
маж ми ми вика не се слабее со јадење (јадам 3 пати гледам да е поздраво) му викам а како се слабее? Одговара - СО НЕЈАДЕЊЕ. (facepalm) @Ladyme...
А зошто 5-6 инсеминации кога за ваучер зе потребни 4. Значи некој предвидел ако со 4 не успее, дека треба да се оди на ивф. Посебно па ако се бара...
Препорачајте ми нешто за побрзо потемнување што не содржи морков На афродита што ги погледнав мармеладите сите содржат екстрат од морков. Алергична...
[MEDIA]
мене 3 дена ќе ми останат после 10 дена колективен кои треба да ни дадат средина на месецов. Ама па затоа моите боледувања ќе бидат недај боже од...
Јас уште неам добиено :^) Сеа се освестив 8-| Ај ќе ве известам до после/утре за резултати :D
Кога ќе одите на одмор? Мислам ќе патувате ли сега за следен викенд? Ако не, праќај. Ако одите, чувај дома. Ние пак сме болни. Јас и малата. И како...
Mi kaza doktorot vo vtornik a i stres mi e da se bockam sekoj den. Ustvari sve mi e stres
Па конкретно ова ме интересира, дали е така или само авансот се одбива …
Го однесов уште синоќа на дежурен за мирна глава, ми беше страв да не качи повеќе, му ставија чепче парацетамол и препорака ако крева повеќе...
кога ти е термин? јас мојата во декември ја вадев со боди на кратки доле, горе шпикозни памучни, чорапчиња, капа и кебенце горе, ракавици никогаш и...
Направи и денес нова бета ако расте во ред е
И мојата цело лице и е со бубулички веќе цела недела мн се нервирам. Во вторникот на педијатар прашав во систина ми рече дека се бебешки акни и дека...
По некоја логика ако даваат 10% попуст на породување ако по 12та недела оставиш аванс и следиш прегледи кај нив, а крај би требало на вкупната сума...
А која тт ви е дома,пуштате клима? Овие денови само се расправам со мм ко некоја баба е. Ракавици да сум и ставела ,икала ладно и било облечена е со...
На кратки нешто лесно ептен. Јас ја изнесов по бело фустанче на кратки со голи ноџиња и бели чорапки. Сестрата од неонатологија од Систина што ја...
Цела колекција на uriage користам, преубава :inlove:
Separate names with a comma.