Омилени и најчесто користени работи во текот на септември: Catrice blur-real кармин, нијанса 060 [IMG] Многу, многу убава чери нијанса....
Да не јаде таму во градинка. ќерка ми така правеше и навистина траеше еден месец може и повеќе. Кога ќе дојдеше дома, јадеше на пола саат сѐ што има...
После колку време ви пукна водењакот? Мене ми испадна ено големо парче пред два дена, бев на преглед рекоа во ред е срклажот држи ...
Каде одиш? Скен брзо закажуваат? Наредна нед ми рече мојава ќе ми издаде упат за скен за на Клиника. Баш чудно, вака прв пат слушам на толку мали...
Да мене. Ми пукна водењакот и се породив.
Еве што можела Весна да направи, дознава за настанот, упатува повик утре родителите на насилниците да отидат на задолжителен состанок во школото со...
[ATTACH]
Не се бунам јас за изборот, секако дека секој се храни како мисли дека треба. Но, од каде потребата да се постираат леб, јогурт, млеко... па тоа...
Филмот беше супер.Иако би се сложила со членката погоре.Глумецот што го играше Џереми беше грешка.Не е за ваков филм. Мене ми беше доста поморничав...
Zdravo Ve molam predlog za maticen pedijatar za okolinata na Gjorce Petrov , Vlae ? Slusnav pofalni zborovi za dr. Aleksandra od poliklinika Gjorce...
Како си поточно со исхраната? Тоа да не ти прави проблем? Некогаш добра исхрана не е и добра за секој. Еве мене оваа бременост а се напијам смути,...
Да, сите испитувања ги направив, бенигно е, но ете ми рекоа да се вади, двајца доктори истото ми го рекоа. Не знам ни јас како проценуваат што е за...
Zdravo, tie sto ste so kleksani i praveno serklaz, dali treba transfuziologot da go konsultiram ili ginekologot sto ke go pravi. Koga i kako i do...
За што да се сложат? :D Не си/сте во право. Набројаните работи спаѓаат во храна. Си има смисла да се постираат во оваа со food edition. Таман си е за...
Мајки близнациве се 22 месеци,еве некој период кога ги легнувам навечер за спиење обавезно вечераат па пред да заспијат млеко пијат.Цело време ги...
Баш за таа тема и мислев, ама никого не означив ;) Со ова многумина ќе се сложат, и пред некое време некоја членка баш истово го напиша, ама за жал...
А биопсирано е кај тебе? Зошто на толку мали веднаш вадење? Скен правеше? Моето беше откриено 14мм, ама сега е 25мм.. а веднаш вадење не ми спомнале....
Separate names with a comma.