Све се попушило:smoke:... и нешто мало, у колачи, за зачин:^: :drunk:
Шо да напраат бе брат, ќе ја продаваат :rofl: Сакаш да си купиш? :rofl:
Туку јас дојдов друго нешто да прашам ако има некој инфо, шо напраја со најголемата количина на запленета дрога извозена дел и за Србија, некако ко...
Се допишувам со еден, неколку пати и се видовме. Сабајле пред да оди на работа ми пиша здраво како си и јас му вратив, кога се уклучи тој покасно не...
Честитки, да е здрав и жив :)
Да тоа е ок ,ама едно е да немаш право воопшто да земеш ,друго е да не е платено :)
Туната во вода е многу повкусна од таа во масло.
Девојкии дали некој знае како се вика тренерот во GYM TIME во Влае, висок, плав дечко искуство и инста нешто
Имаше исто така информации и дека многу по амбасади шурувал најверојатно тие му чуваат грб, корисен идиот им е т.е. кодош, така да ни свети СДСМ не...
10 скок кога е? Денес полни 16 месеци кратат уште од две на една дремка знаци неиздржливи се,погоотово едниот близнак.Сабајле во 8 е станат имаше...
Мамички јас се породив. Дојде на свет мојата втора среќа, мојот син :l:
Чекај,чекај… Моево душата до 12 месеци ми ја извади. :( Спиеше на мене 24/7. Нервозно бебе, кога ќе почнеше да плаче, неможеше да престане. Еднаш...
Дојди тука :punch:
И кај мене случај првото мирно, второто да е здраво и живо :rofl: :rofl:
На кому ма ти 'море'?? :P
6 месеци не е мал период, се надевам нема да ми притреба боледување ама во случај да имам потреба како што кажа @Spidy - очекувам да ми е платено.
Некогаш со играчки(количка мала) се залажува и јаде,до кој месец има скокови?зошто мислам дека е во скок
Еве ова, ако ништо друго, сигурно свири хаха Ова исто ми излезе, а ова претпоставувам дека е тврда :) Или да прашаш да ти исплетат тие што плетат :)
Шо е море, сакаш да се караме? :rofl:
Separate names with a comma.